Boek "Slaap, baby, slaap"

Nathalie Schittekatte, oprichtster van Snuggles & Dreams, publiceerde in november 2020 haar eerste boek, “Slaap, baby, slaap”. “Slaap is alles” vat heel goed de filosofie van Nathalie Schittekatte samen.

Nathalie begeleidde al vele honderden baby’s – en hun ouders – om goed te slapen en is ervan overtuigd dat een goede voorbereiding heel wat problemen kan voorkomen.

In “Slaap, baby, slaap”, keert ze daarom terug naar de basis en toont ze je hoe je je baby van bij het begin gezonde slaapgewoontes kunt meegeven. Het boek is ondertussen een bestseller met meer dan 10.000 verkochte exemplaren.

Het boek slaap baby slaap focust zich op het aanleren van gezonde slaapgewoontes vanaf de geboorte

"Mijn grote mijlpalenboek"

In Mijn Grote Mijlpalenboek vind je 45 (slaap-)mijlpalen van jouw kindje in het levensjaar! De eerste nacht doorslapen, de eerste slapen zonder speentje, de eerste keer naar opvang of de eerste verjaardag: het komt allemaal aan bod!

Naast de mooie illustraties en leuke mijlpalen, krijg je ook telkens een handige slaaptip of interessant weetje van slaapcoach Nathalie Schittekatte. Er is ook voldoende ruimte voor je eigen herinneringen, zo wordt het ook meteen een dagboek van jouw kindje.
Dankzij de openklikbare ringetjes pas je de volgorde ook aan het ritme van jouw baby aan, én kun je prachtige foto’s trekken.

Bovendien dient dit boekje ook als mooie decoratie in de kinderkamer: je kunt het als staandertje op een kast of plank plaatsen.

Alle mijlpalen voor je baby

Enkele tevreden lezers