Slaapcursus kleuters

Ontdek al mijn tips & tricks om jouw kleuter goed te leren slapen.

Het doel is om jouw kleuter
gezonde slaapgewoontes aan te leren en eindelijk (of opnieuw) te leren doorslapen.

Gaan we samen aan de slag?

De perfecte partner ...

Hallo, ik ben Nathalie Schittekatte, ondernemer, gecertificeerd slaapcoach sinds 2019 en auteur van de besteseller “Slaap, baby, slaap” waarvan er al meer dan 12 000 exemplaren zijn verkocht.

Als mama van een ex-slechte slaper, weet ik wat het is om gebroken nachten en slechte dutjes te hebben. Mijn oudste dochter deed alleen maar hazenslaapjes en werd nog steeds om de 2u wakker ‘s nachts toen ze 6 maanden oud was. We voelden ons gebroken als ouders!

In Canada ontdekte ik de wondere wereld van slaaptraining en ging aan de slag. Wat een verademing! Dit smaakte meteen naar meer waarna ik mijn carrièrepad omgooide om aan de slag te kunnen als kinderslaapcoach.

Al snel bleek dit een gat in de markt en Snuggles & Dreams groeide als kool. Intussen werd ik ook mama van een tweede dochter en pluk ik dagelijks de vruchten van haar als jonge baby reeds gezonde slaapgewoonten te hebben aangeleerd. 

Nathalie Schittekatte kinderslaapcoach
kleuter

Herkenbaar ... ?

Kortom, heb je het gevoel al alles geprobeerd te hebben, maar hangen de wallen ondertussen bijna tot aan je voeten?

Deze ouders gingen je voor ...

” Gun jezelf en je gezin meer slaap “

Wat bied ik je aan?

Optie 1: Slaapgids kleuters

Optie 2: Videocursus kleuters

Wat zit er in de videocursus?

slaapgids kleuters en voorbeeldroutonegids snuggles & dreams

2 slaapgidsen twv €60

Slaapgids voor kleuters & de gids voorbeeldroutines

presentatie slaapcoaching

Begeleidende video's

To the point informatie, aanvullend op de slaapgidsen

slaapdiploma

Printables & slaapdiploma

Leuke printables voor tijdens de slaaptraining inclusief slaapdiploma - fun included!

Facebook Community snuggles & dreams

Facebook community

Een fijne community waarin je terecht kan voor vragen en steun + met meer dan 7 uur aan opgenomen Q&A's.

Marktleider sinds 2019
0
verkochte cursussen kleuters
+ 0
Klanttevredenheid
+ 0 %

Enkele tevreden ouders ...

IMG 7028
IMG 7027
CDCE5963 C6F1 4F56 AE93 53D072FCD560 1 105 c

Productaanbod

*** Vaakst gekozen ***

*** Vaakst gekozen ***

Veelgestelde vragen

Deze gids is geschikt voor kleuters tussen 2,5 jaar en 5 jaar oud. Indien jouw kindje jonger is dan 2,5 jaar raad ik de videocursus voor peuters aan.

Je toegang is onbeperkt geldig. 

In de videocursussen zitten de gidsen ook in, maar deze werden aangevuld met video’s en andere content zoals checklists. Daarnaast krijg je ook toegang tot de besloten Facebook groep waarin je ook meer dan 7 uur aan opgenomen Q&A’s vindt.

Nee! Ik heb veel uiteenlopende technieken bestudeerd om jouw kleuter gezonde slaapgewoontes aan te leren. In de slaapgidsen/videocursussen staan telkens verschillende methodes zodat je kan kiezen wat voor jullie het beste aanvoelt. Wenen hoort er bij slaaptraining steeds bij, maar het doel is steeds om die traantjes beperkt te houden en je mag als ouder steeds bij je kind blijven indien je dat graag wenst. In mijn praktijk werken we niet met de  “cry it out” methode.

Ja, er zitten ook voorbeeldroutines voor kleuters in de cursus. 

De cursus voor kleuters werkt met veel visualisaties en een beloningssysteem. Doorgaans zijn kindjes jonger dan 2,5 hier nog niet rijp voor. Is je kindje al ouder dan 27-28 maanden, dan kan je het wel al proberen.

Absoluut! Ik raad aan om tweelingen dezelfde routine te laten volgen, ze mogen ook samen blijven slapen in dezelfde kamer tijdens de slaaptraining. De slaapgidsen en videocursussen op basis van leeftijd zullen je kunnen helpen een goed dag-en nachtritme te vinden. 

Ouders die momenteel het bed delen met hun kind en dit graag wensen te blijven doen, zullen minder gebaat zijn met de cursussen. Ze zullen wel helpen om een goed ritme te vinden, maar ik kan niet garanderen dat je kind zal leren beter te slapen in het ouderlijk bed.  

Absoluut. De gidsen en cursussen van Snuggles & Dreams dragen responsief ouderschap hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt aan gezonde slaapgewoontes, wat zowel ouder als kind ten goede komt. In deze blog lees je meer over slaapcoach versus hechting.

Neen, dit zou ook echt niet werken met een koppig kleutertje. De bedoeling is om echt in verbinding te gaan met je kind en hem van nature gemotiveerd te krijgen. Dit leg ik ook uit in de cursus.

Het beloningssysteem dient om de gemaakte afspraken te bekrachtigen. Geloof je niet in stempels of stickers, dan kan een knuffel of een high five natuurlijk ook. We willen graag gewenst gedrag in de verf zetten, dit kan ook op andere manieren dan een beloningssysteem.

Het is heel normaal dat je tijdens slaaptraining met vragen komt te zitten. Hier helpen wij je graag mee verder met een mailconsultatie of videoconsultatie. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie en kunnen we gericht advies geven. Bij aankoop van de videocursus kan je wel met vragen terecht in de Facebook groep waarin je ook meer dan 7 uur aan opgenomen Q&A’s vindt. 

Individueel advies zit niet inbegrepen in de aankoop van deze cursus, maar is wel mogelijk via een losse consultatie.

1 op 1 begeleiding is niet inbegrepen in de videocursus. Je kan wel met vragen terecht in de Facebook groep waarin je ook meer dan 7 uur aan opgenomen Q&A’s vindt.  Voor verdere begeleiding kan je echter wel steeds beroep doen op een losse consultatie. 

Ik raad je aan om een account aan te maken op onze website via deze link. Hierin zal je onbeperkt toegang hebben tot je gids. Je kan ze ook altijd opslaan op je computer. 

Bij de aankoop van een (slaap)gids raden wij aan om meteen een account aan te maken (met hetzelfde e-mailadres waarmee je de aankoop deed) via onze website. De link naar de gids zal je ook terugvinden in jouw bevestigingsmail. Toch niets ontvangen? Dan kan het zijn dat je per ongeluk een foutief emailadres doorgaf. Mail in dat geval naar info@snugglesanddreams.com.

Er wordt standaard geen factuur uitgestuurd aangezien onze cursussen bestemd zijn voor B2C gebruik. Heb je toch een factuur nodig? Mail dan even naar info@snugglesanddreams.com en dan bezorgen we je graag een factuur.

Ik vind het bijzonder fijn om gezinnen te helpen aan meer slaap en ik vind het dan ook heel leuk om de succesverhalen te horen. Een review kan steeds nagelaten worden onderaan de webpagina van de cursus. Dat doet me steeds erg veel plezier! Dankjewel alvast!

Gaan we samen aan de slag?

Meer reviews of review achterlaten?

reviews