Vroege vogel in huis?

Ontdek al mijn tips & tricks om jouw oogappel te leren om wat langer te slapen in de ochtend.

Het doel is om
niet voor 6u à 6u30 op te staan, maar later mag natuurlijk ook 😉

Gaan we samen aan de slag?

De perfecte partner ...

Hallo, ik ben Nathalie Schittekatte, ondernemer, gecertificeerd slaapcoach sinds 2019 en auteur van de besteseller “Slaap, baby, slaap” waarvan er al meer dan 12 000 exemplaren zijn verkocht.

Als mama van een ex-slechte slaper, weet ik wat het is om gebroken nachten en slechte dutjes te hebben. Mijn oudste dochter deed alleen maar hazenslaapjes en werd nog steeds om de 2u wakker ‘s nachts toen ze 6 maanden oud was. We voelden ons gebroken als ouders!

In Canada ontdekte ik de wondere wereld van slaaptraining en ging aan de slag. Wat een verademing! Dit smaakte meteen naar meer waarna ik mijn carrièrepad omgooide om aan de slag te kunnen als kinderslaapcoach.

Al snel bleek dit een gat in de markt en Snuggles & Dreams groeide als kool. Intussen werd ik ook mama van een tweede dochter en pluk ik dagelijks de vruchten van haar als jonge baby reeds gezonde slaapgewoonten te hebben aangeleerd. 

Nathalie Schittekatte kinderslaapcoach
vroege vogel

Herkenbaar ... ?

Kortom, heb je het gevoel al alles geprobeerd te hebben, maar hangen de wallen ondertussen bijna tot aan je voeten?

Deze ouders gingen je voor ...

” Gun jezelf en je gezin meer slaap “

Wat bied ik je aan?

Optie 1: Slaapgids vroege vogels

Optie 2: Videocursus vroege vogels

Wat zit er in de videocursus?

Slaapgids vroege vogels Snuggles & Dreams

Slaapgids vroege vogels twv €25

Uitgebreide gids met alle informatie, getest & goedgekeurd door +2500 ouders!

Mockup videocursussen 4

12 videomodules

To the point informatie & veel "Wat als...?" video's voor tijdens de training of nadien.

Mockup videocursussen 2

Q&A

Q&A's van alle voorgaande webinars (+3u!)

wat als video

Gratis app & onbeperkt toegang

Alles is toegankelijk via een handige inbegrepen app.

0
Marktleider sinds 2019
+ 0
verkochte cursussen vroege vogels
+ 0 %
Klanttevredenheid

Enkele tevreden ouders ...

353188F3 8295 406A 8EC2 EA1BF751EA41 1 201 a
C7860BEA B1BD 4019 B7BC 6D852FB49885 1 201 a
776B37C2 2095 4E50 9F98 E20381363686 1 105 c

Productaanbod

*** Vaakst gekozen ***

*** Vaakst gekozen ***

Veelgestelde vragen

Ik raad de cursus aan vanaf 6 maanden tot de leeftijd van 2,5 jaar. Na deze leeftijd adviseer ik om met de videocursus voor kleuters aan de slag te gaan. Voor de leeftijd van 6 maanden adviseer ik om aan de slag te gaan met de videocursus 0-9 maanden. Als je dan alsnog een vroege vogel zou hebben, adviseer ik een mailconsult zodat we kunnen meekijken naar wat de oorzaak zou kunnen zijn van het vroeg wakker worden.

Ja, dat kan, net zoals er volwassenen zijn die vroege vogels zijn. Echter is slapen tot 6u ‘s ochtends een zeer realistisch doel om te behalen met jonge kinderen. In de cursus streef ik zelfs naar minstens 6u30. 

In de videocursussen zitten de gidsen ook in maar deze werden aangevuld met video’s en andere content zoals checklists. Daarnaast krijg je ook toegang tot de besloten Facebook groep waarin je vragen kan stellen aan andere ouders en ook meer dan 7 uur aan opgenomen Q&A’s vindt.

Ja, de slaapgids voor vroege vogels zit in de videocursus. Deze kan je indien gewenst afprinten. De versie is steeds de laatste nieuwe.

Het is heel normaal dat je tijdens slaaptraining met vragen komt te zitten. Hier helpen wij je graag mee verder met een mailconsultatie of videoconsultatie. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie en kunnen we gericht advies geven. 

Individueel advies zit niet inbegrepen in de cursus, maar is wel mogelijk via een mailconsult. Dit is de beste manier om advies te krijgen voor een vroege vogel aangezien we hiervoor graag een slaaplog ontvangen om advies te kunnen geven.

Ik raad je aan om een account aan te maken op onze website via deze link. Hierin zal je onbeperkt toegang hebben tot je gids. Je kan ze ook altijd opslaan op je computer. 

Bij de aankoop van een (slaap)gids raden wij aan om meteen een account aan te maken (met hetzelfde e-mailadres waarmee je de aankoop deed) via onze website. De link naar de gids zal je ook terugvinden in jouw bevestigingsmail. Toch niets ontvangen? Dan kan het zijn dat je per ongeluk een foutief emailadres doorgaf. Mail in dat geval naar info@snugglesanddreams.com.

Er wordt standaard geen factuur uitgestuurd aangezien onze cursussen bestemd zijn voor B2C gebruik. Heb je toch een factuur nodig? Mail dan even naar info@snugglesanddreams.com en dan bezorgen we je graag een factuur.

Ik vind het bijzonder fijn om gezinnen te helpen aan meer slaap en ik vind het dan ook heel leuk om de succesverhalen te horen. Een review kan steeds nagelaten worden onderaan de webpagina van het product. Dat doet me steeds erg veel plezier! Dankjewel alvast!

Gaan we samen aan de slag?