cursus Zindelijkheidstraining

Is je kind al (bijna) 22 maanden? Dan is het tijd voor zindelijkheidstraining! In deze cursus neem ik je bij de hand tijdens een intensief traject van 3 à 4 dagen waarin jij je peuter leert zindelijk worden. Graag een vlotte training zonder aanmodderen? I got you covered!

Reeds gestart, maar loopt het toch moeilijk? Wil de stoelgang maar niet lukken, zijn de nachten een uitdaging of blijf je kind maar ongelukjes hebben? Ook hierop vind je een antwoord terug in de cursus.

Al meer dan 5000 ouders gingen je voor!

Ben je op zoek naar:

zindelijkheidstrainingscoach

Deze ouders gingen je voor:

Cursus zindelijkheidstraining

59,00

Wat kan je verwachten?

Wat zit er in de cursus?

Gids met 60+ pagina's

Uitgebreide digitale gids met alle informatie in 2 versies (voor Vlaamse & NL ouders)

Begeleidende video's

To the point informatie, ideaal als opfrisser tijdens de training zelf.

Printables & plasdiploma

Leuke printables inclusief een plasdiploma - fun included!

Facebook community

Een fijne community (+2.000 ouders) waarin je terecht kan voor vragen en steun.

Deze ouders gingen je voor:

3 bonussen

BONUS video problemen met stoelgang

potjestraining

BONUS video zindelijk worden 's nachts

Zindelijkheidstraining Snuggles & Dreams

BONUS Q&A gids met +80 veelgestelde vragen

Deze ouders gingen je voor:

Gelezen & goedgekeurd door vooraanstaand uroloog

Gelezen & goedgekeurd door verschillende bekkenbodemspecialisten

Hallo!

Mijn naam is Nathalie Schittekatte, oprichtster van Snuggles & Dreams, kinderslaapcoach, zindelijkheidscoach én babygebarencoach. Ik leer jou graag hoe je jouw peuter zindelijk leert worden op enkele dagen tijd. 

Je kent mij van:

Deze ouders gingen je voor:

Veelgestelde vragen

Absoluut. Zijn jullie al even aan het aanmodderen? Zijn er nog veel ongelukjes? Wordt het misschien dringend door een nakende schoolstart? Dan kan je alsnog aan de slag met deze cursus.

Indien de opvang de training voor hun rekening neemt en je verder thuis hun leiding volgt, is deze cursus voor jullie minder interessant. Ik adviseer namelijk het omgekeerde in mijn cursus: de ouders nemen de lead en de crèche volgt wanneer het kind (zogoed als) zindelijk terug komt.

De meest ideale leeftijd voor zindelijkheidstraining, is tussen de 22 en 30 maanden. Hoe dan ook kan je de cursus al eerder aankopen om je in te lezen, je behoudt onbeperkt toegang. Je kan ook nog op latere leeftijd aan de slag met mijn cursus. 

Ik leg in mijn cursus grote nadruk op een goede voorbereiding zodat je kindje echt weet wat er gaat komen en hij niet plots overvallen wordt met de potjestraining. 

Weet je echter uit het verleden dat je kindje het moeilijk heeft bij grote veranderingen en dan compleet blokkeert, dan is deze cursus wellicht niet voor jullie geschikt aangezien er met een intensieve trainingsperiode wordt gewerkt. Je gaat dan beter aan de slag met een methode waar je verschillende weken/maanden het potje stilletjes aan introduceert.

Absoluut, dit komt aan bod in zowel de gids als in de video’s. Het is een veelvoorkomend probleem waarvoor ik je dus zeker ook verschillende handvatten geef. 

Is je kindje al even zindelijk en lukt enkel de stoelgang nog niet? Dan verwijs ik je graag door naar mijn Masterclass  specifiek hierover. 

Je krijgt onbeperkt toegang tot de cursus.

Indien je kind hier klaar voor is, wel. In de cursus leg ik je uit hoe je kan nagaan of je kind klaar is om ook ’s nachts zonder luier te slapen. Is je kind er nog niet klaar voor? Geen probleem, dan wordt er enkel aan zindelijkheid overdag gewerkt en kan je op een later tijdstip aan de slag voor ’s nachts wanneer je kind hier wel klaar voor is. Je behoudt namelijk onbeperkt toegang tot de cursus.

Neen, hiervoor verwijs ik je graag door naar een kinesist gespecialiseerd in de bekkenbodem of een uroloog om eens met jullie te bekijken waarom het niet lukt om zindelijk te worden ’s nachts en met jullie een therapie uit te stippelen.

Ik maakte ook een Masterclass specifiek rond ‘s nachts zindelijk worden.

Ondertussen zijn reeds verschillende ouders waarbij er reeds autisme bij hun kind werd vastgesteld of waarbij er sprake was van een sterk vermoeden,  succesvol aan de slag gegaan met mijn cursus. Doordat er veel aandacht wordt geschonken aan een goede (visuele) voorbereiding, helpt dit deze kinderen goed. Ze waren wel meestal al iets ouder (gemiddeld 3 jaar).

Het is een optie, maar geen must. Ik geloof echter wel in de kracht van positieve bekrachtiging. Dit kan ook een high five zijn, een dikke duim omhoog, een fijne knuffel, een extra verhaaltje bij bedtijd,… en hoeft dus niet per se een sticker of iets materieels te zijn. 

Het is zeker mogelijk om een peuter te leren zindelijk worden in 3-4 dagen tijd. Een goede voorbereiding is hierbij belangrijk alsook bepalen of de peuter er klaar voor is. De cursus helpt jou hier uiteraard bij. Echter is het ook perfect mogelijk dat ondanks een prima voorbereiding en goede training, het toch langer dan 3-4 dagen duurt voor jouw peuter om de ‘klik’ te maken. Elk kindje is anders en dat is helemaal ok! 

Individuele consultaties zijn op dit moment niet mogelijk. In deze cursus deel ik met jou al mijn kennis en beantwoordde ik reeds meer dan 80 vragen in de aparte Q&A gids. Daarnaast is er ook een Facebook community waarin je steeds terecht kan met je vragen. Lukt het echt niet met deze uitgebreide cursus? Dan kan het zijn dat je gespecialiseerd advies nodig hebt en adviseer ik om een afspraak te maken met de huisarts, uroloog of kinesist gespecialiseerd in de bekkenbodem.  

Er wordt standaard geen factuur uitgestuurd aangezien onze cursussen bestemd zijn voor B2C gebruik. Heb je toch een factuur nodig? Mail dan even naar info@snugglesanddreams.com en dan bezorgen we je graag een factuur.

Ik bied geen garantie tot succes, maar de reviews hierboven en hieronder spreken in principe voor zich. De cursus is heel volledig en geeft je alle nodige handvatten voor een succesverhaal.

Ben je desondanks toch onvoldoende geholpen geweest? Contacteer ons dan zeker, wij denken graag met je mee.

Gaan we samen aan de slag?

59,00

Laat een review achter:

182 avis pour Cursus zindelijkheidstraining

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Cursus zindelijkheidstraining”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site est protégé par reCAPTCHA et la Politique de confidentialité, ainsi que les Conditions de service Google s’appliquent.