Masterclass schermtijd

Ontdek alle tips & tricks rond schermtijd bij je kind.

De masterclass volgt de principes van responsief ouderschap waarin
verbinding met je kind voorop staat.

Gaan we samen aan de slag?

De perfecte partners ...

Hallo, wij zijn Nathalie Schittekatte en Eefke Willekens en het is onze missie om ouders te helpen aan meer handvatten om het opvoeden thuis vlotter te laten verlopen.

Nathalie is oprichtster van Snuggles & Dreams, gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach, zindelijkheidscoach en mama van 2 dochters.

Eefke is mama van een dochter en 2 plusdochters en behaalde in 2008 haar bachelor in de orthopedagogie en is al meer dan 15 jaar in een kinderpsychiatrisch centrum aan de slag waar ze dagelijks ouders helpt met opvoedkundige vraagstukken.

Samen beschikken we over een berg aan kennis en ervaring over hoe je het beste kan omgaan met schermtijd bij je kind(eren).

nathalie en eefke
jongen meisje scherm

Zoek je een antwoord op...

Kortom, ben je op zoek naar handvatten rond schermtijd voor je kindje?

” Ga volgens de principes van responsief ouderschap in verbinding met je kind “

Tevreden gezinnen

Wat bied ik je aan?

Masterclass schermtijd

jaar ervaring
0
verkochte masterclasses
+ 0
Klanttevredenheid
+ 0 %

Enkele tevreden ouders ...

Heel verhelderend. Op zich wist ik wel al heel wat van wat er gezegd werd maar het komt nooit tot een mooi geheel met concrete info en dit is nu wel het geval. Ik heb nu eindelijk handvaten gekregen om met de schermtijd echt aan de slag te gaan. Heel erg bedankt voor de informatie. Ik begin in ieder geval met goede moed aan het afbakenen van de schermtijd van mijn zoontje. Dank jullie wel.

Cara

Vlot gebracht en heel herkenbaar, veel bruikbare tips gekregen. Dank aan beiden!

Vicky

Interessante webinar met nuttige tips. Ik onthoud ook voor onszelf dat we ons niet teveel moeten aantrekken wat anderen zeggen, want eigenlijk doen we het wel ‘goed’. Fijne bevestiging. ;-)

Iris

Dag Nathalie en Eefke. Ik weet dat ik niet goed bezig ben met schermtijd, maar het afbouwen is echt moeilijk en ik wist niet hoe er aan te beginnen. Duidelijke tips gekregen om mee aan te slag te gaan. Zeker welke programma’s wel aanvaardbaar zijn. Een ook eentje om te onthouden dat drama op korte termijn erger is dan op lange termijn. We gaan met de tips aan de slag! Dank jullie wel!

Steffy

Zeer leerrijk, ik ga er zeker enkele dingen uithalen waarmee ik aan de slag zal gaan. Bedankt ook voor de positieve slide over het ouderschap, want inderdaad door alles wat precies verwacht wordt nu van ouders wordt het mentaal best zwaar. Dan doet zo een slide deugd om te lezen!

Anke

Heel interessant. Fijne concrete tips om mee aan de slag te gaan en veel nieuwe info waar ik voorheen nog niet bij stil had gestaan.

Lieze

Productaanbod

Veelgestelde vragen

De cursus is bestemd voor kinderen van 1 tot 6 jaar.

Je toegang is onbeperkt geldig. 

Het is heel normaal dat je met vragen komt te zitten. Hier helpt Eefke Willekens, praktijkgerichte orthopedagoog, je graag mee verder via een videoconsultatie of persoonlijk traject. Zo krijgt ze een goed beeld van de situatie en kunnen we gericht advies geven. 

Individueel advies zit niet inbegrepen in de masterclass, maar is wel mogelijk via een consultatie.

Er wordt standaard geen factuur uitgestuurd aangezien onze cursussen bestemd zijn voor B2C gebruik. Heb je toch een factuur nodig? Mail dan even naar info@snugglesanddreams.com en dan bezorgen we je graag een factuur.

We vinden het bijzonder fijn om gezinnen te helpen en vinden het dan ook heel leuk om de succesverhalen te horen. Een review kan steeds nagelaten worden onderaan deze pagina. Dat doet me steeds erg veel plezier! Dankjewel alvast!

Gaan we samen aan de slag?

REVIEWS

11 avis pour Masterclass schermtijd

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Masterclass schermtijd”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site est protégé par reCAPTCHA et la Politique de confidentialité, ainsi que les Conditions de service Google s’appliquent.