Printable Weekkalender

Dankzij deze weekkalender kan je de dagen van de week visualiseren voor je kindje. Wanneer is het school? Wanneer gaan we naar oma? Wanneer staat de zoo op het programma? Door het visualiseren van de week verminder je onzekerheid en spanningen bij je kleuter. Dit brengt rust en voorspelbaarheid.

De poster is handig vanaf de leeftijd van 2,5 jaar.

Veel succes!

Na je bestelling ontvang je de printable meteen in je mailbox. 

Getest en goedgekeurd door +1 000 ouders

Deze ouders gingen je voor:

weekkalender
Nathalie Schittekatte kinderslaapcoach

Hallo! Ik ben Nathalie Schittekatte

Als kinderslaapcoach is het mijn missie om ouders te helpen aan meer slaap voor het hele gezin en dit op een liefdevolle en responsieve manier. Ik hielp samen met mijn team reeds 1000den ouders en schreef ook reeds 2 boeken: “Slaap, baby, slaap” en “Mijn grote mijlpalenboek”. Bij Snuggles & Dreams zit je aan het juiste adres voor alle informatie die je nodig hebt om jouw baby gezonde slaapgewoontes aan te leren.

Veelgestelde vragen

Vanaf de leeftijd van 2,5 jaar, soms kan hij ook al eerder ingezet worden.

Bij de printable rituelen ga je erg gedetailleerd een bepaald ritueel visualiseren, bijvoorbeeld de stapjes die doorlopen worden die voorafgaan aan elk dutje. Bij de weekkalender ga je grotere zaken visualiseren, zoals we gaan morgen boodschappen doen en naar de zoo. 

Je toegang tot deze printable is net zoals bij alle cursussen van Snuggles & Dreams onbeperkt. Je krijgt ook gratis toegang tot alle toekomstige updates. 

Ik raad je aan om een account aan te maken op onze website via deze link. Hierin zal je onbeperkt toegang hebben tot je printables. Je kan ze ook altijd opslaan op je computer. 

Bij de aankoop van een printable raden wij aan om meteen een account aan te maken (met hetzelfde e-mailadres waarmee je de aankoop deed) via onze website. De link naar de  printable zal je ook terugvinden in jouw bevestigingsmail. Toch niets ontvangen? Dan kan het zijn dat je per ongeluk een foutief emailadres doorgaf. Mail in dat geval naar info@snugglesanddreams.com.

Laat een review achter:

15 avis pour Weekkalender

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Weekkalender”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site est protégé par reCAPTCHA et la Politique de confidentialité, ainsi que les Conditions de service Google s’appliquent.