Afscheid nemen van het speentje?

Ben je op zoek naar het ideale moment om je newborn, baby, peuter of kleuter afscheid te laten nemen van het speentje of tutje?

Ik geef je alle tips om dit op een
liefdevolle manier te doen.

Gaan we samen aan de slag?

De perfecte partner ...

Hallo, ik ben Nathalie Schittekatte, ondernemer, gecertificeerd slaapcoach sinds 2019 en auteur van de besteseller “Slaap, baby, slaap” waarvan er al meer dan 12 000 exemplaren zijn verkocht.

Als mama van een ex-slechte slaper, weet ik wat het is om gebroken nachten en slechte dutjes te hebben. Mijn oudste dochter deed alleen maar hazenslaapjes en werd nog steeds, op zoek naar haar speentje, om de 2u wakker ‘s nachts toen ze 6 maanden oud was. We voelden ons gebroken als ouders!

In Canada ontdekte ik de wondere wereld van slaaptraining en ging aan de slag. Wat een verademing! Dit smaakte meteen naar meer waarna ik mijn carrièrepad omgooide om aan de slag te kunnen als kinderslaapcoach.

Al snel bleek dit een gat in de markt en Snuggles & Dreams groeide als kool. Intussen werd ik ook mama van een tweede dochter en pluk ik dagelijks de vruchten van haar als jonge baby reeds gezonde slaapgewoonten te hebben aangeleerd. 

Nathalie Schittekatte kinderslaapcoach
het speentje

Herkenbaar ... ?

Kortom, heb je het gevoel al alles geprobeerd te hebben, maar zonder resultaat.

Deze ouders gingen je voor ...

” Gun jezelf en je gezin meer slaap “

Wat bied ik je aan?

Speentjescursus

Wat zit er in de cursus?

speentjescursus

Videomodules per leeftijdscategorie

Newborn
Baby
Peuter
Kleuter

duimzuigen

3 Bonusmodules
+ printables

Duimzuigen
Open beet
Hoe belonen
Kleurplaten

wat als

Extra "Wat als?" video's

Verschillende "Wat als" scenario's om je extra te ondersteunen zodat je de beste coach bent!

speentjescursus

Onbeperkt toegang

Je kan de cursus voor verschillende kinderen gebruiken - je toegang is onbeperkt! 

Marktleider sinds 2019
0
verkochte speentjescursussen
+ 0
Klanttevredenheid
+ 0 %

Enkele tevreden ouders ...

speentjescursus
speentjescursus
speentjescursus

Productaanbod

Veelgestelde vragen

De speentjescursus kan gebruikt worden voor zowel newborns, baby’s, peuters als kleuters. Per leeftijdscategorie is er een aparte module voorzien waarin ik je al mijn tips en handvatten geef om ofwel het speentje weg te nemen, ofwel je kindje te leren op een goede manier zijn speentje te gebruiken.

Je toegang tot de speentjescursus is onbeperkt geldig. 

De cursus omvat video’s die je vanaf je computer of via de app van Kajabi kan bekijken. Je kan de video’s ook enkel beluisteren via de app. Daarnaast hebben we ook van elke video een transcript toegvoegd voor ouders die liever alles willen nalezen ipv bekijken/beluisteren.

 

Je hebt onbeperkt toegang tot de speentjescursus. Als je meerdere kinderen hebt, kan je de speentjescursus er dus telkens opnieuw bij nemen. Aangezien de speentjescursus tips en handvatten bevat voor alle leeftijdscategorieën, kan je de cursus dus voor al je kindjes, op eender welke leeftijd, gebruiken.

Je baby zal ongetwijfeld huilen wanneer je plots het speentje wegneemt om de eenvoudige reden dat je baby zijn speentje zal missen als hij gewend is om hier normaal mee in slaap te vallen. Maar ik leer jou om de beste coach te zijn voor je kindje zodat de traantjes beperkt blijven en je je baby kan ondersteunen in dit proces zodat de traantjes beperkt blijven.

Indien je baby enkel in slaap valt met een speentje, dat is deze cursus perfect voor jou. Indien er ook sprake is van andere associaties zoals wiegen, de borst, wandelen,… dan adviseer ik eerder onze cursussen op basis van leeftijd, dan kan je met een totaalaanpak aan de slag met de slaap van je oogappel.

Absoluut! Veel ouders denken dat hun kind niet zonder speentje zal kunnen slapen/leven, maar niets is minder waar. Ik leer je graag hoe je het speentje liefdevol kan wegnemen bij jouw kind.

Als ervaren coach doe ik er alles aan om jouw mindset klaar te maken om het speentje bij jouw kind weg te nemen en de beste coach te zijn voor jouw kind.

Absoluut. Wil je het speentje liever behouden en pas wegnemen eens jouw baby al een flinke kleuter is? Dan kan je ook aan de slag met deze cursus. Ik leer je hoe je jouw kind zijn eigen speentje kan leren bedienen en geef je handvatten om het weg te nemen eens hij een kleutertje is. 

De cursus mag enkel gedeeld worden met familieleden die de rechtstreekse verzorgers zijn van het kind. Je kan de opvang mondeling informeren over de methode die jullie gebruiken. Indien de opvang graag meer informatie wenst of ook toegang wil tot de cursus, dan zullen ze deze apart moeten aankopen.

Ik vind het bijzonder fijn om gezinnen te helpen aan meer slaap en vind het dan ook leuk om de succesverhalen te horen. Een review kan steeds nagelaten worden onder de videocursus waar je mee aan de slag bent gegaan. Dat doet me steeds erg veel plezier! Dankjewel alvast!

Na je aankoop ontvang je een bevestigingsmail en een mail van onze online leeromgeving Kajabi met daarin je login gegevens. 

Je kan je login gegevens van Kajabi ook wijzigen via deze link.

Toch niets ontvangen? Dan kan het zijn dat je per ongeluk een foutief emailadres doorgaf. Mail in dat geval naar info@snugglesanddreams.com.

Voor onze online videocursussen gebruiken we het platform Kajabi. Je kan altijd inloggen met je inloggegevens via deze link: https://snugglesanddreams.mykajabi.com/login

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op de bovenstaande link en vervolgens op ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt vervolgens een e-mail met daarin je login gegevens.

Als je in het verleden al een online cursus aankocht, ontving je via mail je inloggegevens. Mocht je nadien terug een cursus aankopen, kan je terug inloggen met dezelfde gegevens. Geraak je niet ingelogd? Stuur een mailtje naar info@snugglesanddreams.com

Als je in het verleden al een online videocursus aankocht, ontving je toen via e-mail je inloggegevens. Mocht je nadien terug een cursus aankopen, kan je terug inloggen met dezelfde gegevens.

Geraak je niet ingelogd? Stuur een mailtje naar info@snugglesanddreams.com

Er wordt standaard geen factuur uitgestuurd aangezien onze cursussen bestemd zijn voor B2C gebruik. Heb je toch een factuur nodig? Mail dan even naar info@snugglesanddreams.com en dan bezorgen we je graag een factuur.

Gaan we samen aan de slag?

Laat een review achter

28 avis pour Speentjescursus

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Speentjescursus”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site est protégé par reCAPTCHA et la Politique de confidentialité, ainsi que les Conditions de service Google s’appliquent.