Is je kind klaar voor zindelijkheidstraining?

peuter zit op potje, zindelijkheidstraining

Ben je benieuwd of je kindje klaar is om te starten met zindelijkheidstraining?

Aan de hand van deze handige checklist ga je zeker weten of hij of zij er helemaal klaar voor is, maar… ben je er zelf wel klaar voor? 😉

De checklist kijkt onder andere naar:

Geef je naam en e-mailadres in en dan krijg je de checklist ter voorbereiding van de zindelijkheidstraining rechtstreeks in je inbox.

Check voor de zekerheid even je spam-folder, moest je niets ontvangen hebben.

De checklist zindelijkheidstraining was het laatste duwtje dat ik nodig had om effectief aan de slag te gaan. Ik kocht de cursus, startte in het Paasweekend en 3 dagen later was Seppe zindelijk. Bedankt Nathalie!

Sylvie, mama van Seppe

Bij Snuggles & Dreams is het onze missie om ouders te helpen aan meer oplaad- en genotsmomenten met het hele gezin. Heb je een slechte slaper in huis, loopt het eten moeilijk, zit je met vragen rond opvoeding of zindelijkheid of wil je aan de slag met babygebaren? We’ve got you covered!

Sinds 2022 helpt Nathalie Schittekatte, oprichtster van Snuggles & Dreams, ouders met het zindelijk worden van hun peuter of kleuter. Ze schoolde zich bij als zindelijkheidscoach en ontwikkelde uitgebreide videocursussen waarin telkens heel wat printables terug te vinden zijn voor een hoog fun gehalte tijdens de potjestraining.

Duizenden ouders gingen reeds succesvol aan de slag met de zindelijkheids- of potjestraining van Snuggles & Pottys en lieten heel wat reviews na.

cursussen zindelijkheid

De potjestraining zit erop. Ik heb geen andere woorden dan: “Wat een fantastische to-the-point cursus”.

Dit is mijn 5de kindje, ervaring genoeg dus, maar nog nooit zo snel eentje zindelijk gekregen. Dankjewel!

De signalen dat hij er klaar voor was waren aanwezig en dus gestart. 3 dagen later staat hij met succes zonder pamper op de creche. Dankjewel Nathalie!

Overtuigd om de stap te wagen?

Geef je naam en e-mailadres in en dan krijg je de checklist ter voorbereiding van de zindelijkheidstraining rechtstreeks in je inbox.

Check voor de zekerheid even je spam-folder, moest je niets ontvangen hebben.