Logo van Snuggles&Dreams opvoeding

LOSSE CONSULTATIES OPVOEDING

Lijkt je kind op alles ‘neen’ te zeggen? Kwam er zopas een broertje of zusje bij en vertoont je kind regressief of opstandig gedrag? Heeft je kind regelmatig driftbuien en weet je niet meer hoe hierop te reageren? Heb je het gevoel dat je een hele dag door opmerkingen moet maken en voel je je uitgeblust na een dag? Ben je zopas plusouder geworden en heb je vragen omtrent je positie binnen het gezin? Hebben jullie recent besloten uit elkaar te gaan en willen jullie graag handvatten om dit zo rustig en aangenaam mogelijk te laten verlopen voor jullie kindje? Loopt de schoolstart anders dan verwacht? Of heeft je kindje misschien een diagnose ADHD of ASS gekregen en wil je graag enkele tools installeren thuis?

Graag help ik jou op weg naar een aangename opvoedingssituatie en harmonie binnen je gezin. Je ervaart weinig problemen binnen de opvoeding, maar soms loop je toch ergens tegen aan waarover je graag wat vragen stelt? Je maakt je wat zorgen?  Je hebt nood aan een duwtje in de rug om er weer met volle moed tegenaan te kunnen. Dan is een losse consultatie iets voor jou. Ik denk graag met jullie mee tijdens een gesprek van 50 minuten.

Graag tot snel!
Liefs, Eefke
#teamsnuggles

Videoconsult

€99/consult van 50 minuten

  • Persoonlijk advies tijdens het consult zelf door een gediplomeerd opvoedingscoach
  • Tijdens het consult van 50 minuten wordt alles overlopen en kan je al je vragen stellen
  • Je krijgt meteen nieuwe handvatten waar je mee aan de slag kan
  • Ook geschikt voor kinderen met een diagnose van ADHD of ASS
  • Na het gesprek ontvang je ook onze opvoedingsgids 0-6 jaar twv €35
  • Advies voor kindjes tussen de 0 en 5 jaar

Boek je consult

tevreden gezinnen

VeerleMama van Otis, 3 jaar
Lees verder
Ik wou je graag even meedelen dat we sinds onze consultatie een enorme ommekeer hebben binnen ons gezinnetje en het er veel relaxter aan toe gaat en we gewoon meer luisteren en er minder ‘moet’. Met sindsdien een hele positieve aangename en zo-goed-als-crise-loze Otis. Het is een verademing voor ons gezinnetje en hierbij dus ook een dankjewel voor de deugddoende sessie.
JolienMama van een peuter & kleuter
Lees verder
Eefke neemt de tijd om te luisteren naar wat het probleem is. Ze stelt doelgerichte vragen. Dan krijg je concreet advies waarmee je aan de slag kan. Ook krijg je van haar tips naar hulpmiddelen.
EliseMama van S, 4 jaar
Lees verder
Ik kan iedereen aanraden om met vragen of moeilijkheden in het opvoeden bij Eefke aan te kloppen. Ze heeft ons al zoveel geholpen met onze pittige vierjarige. We krijgen van Eefke altijd zeer praktische, bruikbare tips die we onmiddellijk kunnen toepassen en uitproberen. Haar advies is goud waard!
Previous
Next

Eefke Willekens

Opvoedingscoach en #topcollega

Hallo, ik ben Eefke! Het werken met kinderen en de daarbijhorende opvoedingsprocessen, hebben mij altijd geboeid. In 2008 behaalde ik mijn diploma als bachelor in de orthopedagogie. Doorheen de jaren deed ik ook veel ervaring en kennis op in een kinderpsychiatrisch centrum. Problematieken als ADHD, ASS,… zijn mij dan ook niet onbekend.


In juni 2020 werd ik trotse mama van een dochtertje en sinds enkele jaren ben ik ook plusmama van 2 meisjes, die 3 en 4,5 jaar oud waren toen ik ze in mijn hart sloot. Uiteraard brengt een nieuw samengesteld gezin ook bepaalde dynamieken en uitdagingen met zich mee.

Door mijn persoonlijke ervaring, kan ik ook hierin (plus)ouders ondersteunen en adviezen aanreiken.
Graag wil ik dus helpen met opvoedingsvragen te beantwoorden en wil ik graag samen met ouders op weg gaan om opnieuw harmonie te vinden binnen hun gezin.

Veelgestelde vragen

Uiteraard kan dit, evenals het installeren van visuele tools voor thuis. 

Tijdens een losse consulatie, kan ik veel tips en tricks aanreiken, maar zullen jullie nadien zelf aan de slag gaan. 

Wil je graag iemand die alles mee opvolgt en bijstuurt gaandeweg, dan kan ik een traject aanraden.  

Neen. De gesprekken gaan uitsluitend door met de ouder(s). Ik begeleid dus niet rechtstreeks het kind, maar geef handvatten aan de ouders voor zichzelf en voor het kind.

Jazeker, je kan hiervoor tips krijgen voor thuis, alsook voor in andere contexten.