LOSSE CONSULTATIES OPVOEDING

Lijkt je kind op alles ‘neen’ te zeggen? Kwam er zopas een broertje of zusje bij en vertoont je kind regressief gedrag? Heeft je kind regelmatig driftbuien en weet je niet meer hoe hierop te reageren? Heb je het gevoel dat je een hele dag door opmerkingen moet maken en voel je je uitgeblust na een dag? Graag willen we jou op weg helpen naar een aangename opvoedingssituatie en harmonie binnen je gezin

Je ervaart weinig problemen binnen de opvoeding, maar soms loop je toch ergens tegen aan waarover je graag wat vragen stelt? Je maakt je wat zorgen?  Je hebt nood aan een duwtje in de rug om er weer met volle moed tegenaan te kunnen?  Dan is een losse consultatie iets voor jou. Ik denk graag met jullie mee tijdens een gesprek van 50 minuten.

Graag tot snel! Liefs, Eefke

Logo van Snuggles&Dreams voeding
Vragen rond opvoeding, driftbuien, agressief gedrag,...

Videoconsult

€99/consult van 50 minuten

  • Persoonlijk advies tijdens het consult zelf door een gediplomeerd opvoedingscoach
  • Tijdens het consult wordt alles overlopen en kan je al je vragen stellen
  • Je krijgt meteen nieuwe handvatten waar je mee aan de slag kan
  • Na het consult krijg je de opvoedingsgids doorgestuurd als naslagwerk

Boek je consult

tevreden gezinnen

VeerleMama van Otis, 3 jaar
Lees verder
Ik wou je graag even meedelen dat we sinds onze consultatie een enorme ommekeer hebben binnen ons gezinnetje en het er veel relaxter aan toe gaat en we gewoon meer luisteren en er minder ‘moet’. Met sindsdien een hele positieve aangename en zo-goed-als-crise-loze Otis. Het is een verademing voor ons gezinnetje en hierbij dus ook een dankjewel voor de deugddoende sessie.
JolienMama van een peuter & kleuter
Lees verder
Eefke neemt de tijd om te luisteren naar wat het probleem is. Ze stelt doelgerichte vragen. Dan krijg je concreet advies waarmee je aan de slag kan. Ook krijg je van haar tips naar hulpmiddelen.
EliseMama van S, 4 jaar
Lees verder
Ik kan iedereen aanraden om met vragen of moeilijkheden in het opvoeden bij Eefke aan te kloppen. Ze heeft ons al zoveel geholpen met onze pittige vierjarige. We krijgen van Eefke altijd zeer praktische, bruikbare tips die we onmiddellijk kunnen toepassen en uitproberen. Haar advies is goud waard!
Previous
Next