Waar vind ik mijn cursus?

Bij Snuggles & Dreams is het onze missie om ouders te helpen aan meer handvaten in het ouderschap en minder stress in het dagelijkse leven. Daarom vinden we het ook belangrijk om onze dienstverlening zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Dit heeft als gevolg dat we doorheen de jaren onze werkwijze voor onze cursussen hebben aangepast. Hieronder vind je terug welke cursus je waar kan terugvinden. 

 

Hulp nodig om te weten te komen waar je je aangekochte product kan terugvinden? Kijk dan even hieronder 👇👇👇

gidsen

Kocht je één van onderstaande gidsen aan? Dan zit de downloadlink naar je gids in de bestelbevestigingsmail van je aankoop. 

Heb je deze mail niet meer of werkt de download niet? Dan kan je een account aanmaken op onze website met hetzelfde emailadres waarmee je eerder je aankoop deed. In je account vind je vervolgens je aankopen en downloads terug. 

Reeds een account maar je wachtwoord vergeten? Geen probleem, je kan eenvoudigweg je paswoord laten resetten via de inlogpagina.

Welke Gidsen?

De andere producten zitten in onze leeromgeving van Kajabi.

Cursussen

Kocht je één van onderstaande producten? Dan moet je in onze leeromgeving van Kajabi zijn.

Er werd automatisch een account aangemaakt tijdens je aankoop, met het e-mailadres waarmee je je aankoop deed.

Login vergeten? Geen probleem, je kan eenvoudigweg je paswoord laten resetten via de inlogpagina.

Welke cursussen?

Is er iets niet helemaal duidelijk? Stuur ons dan een mailtje naar info@snugglesanddreams.com.  Je mag binnen de 2 werkdagen van ons een antwoord verwachten.