Over ons - Welcome to #teamsnuggles!

Nathalie Schittekatte slaapcoach

Nathalie Schittekatte

Oprichtster

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach & gecertifieerd zindelijkscoach

Hallo! Ik ben Nathalie, oprichter van Snuggles & Dreams. Als mama van een ex-slechte slaper, weet ik wat het is om gebroken nachten en slechte dutjes te hebben. Het is dan ook mijn missie geworden, samen met mijn enthousiast team, om zoveel mogelijk ouders te helpen aan meer slaap. Ik weet namelijk als geen ander hoe belangrijk slaap is om een goede en positieve dynamiek te krijgen binnen een gezin. Van harte welkom bij #teamsnuggles!

Hieronder stel ik graag mijn enthousiaste team voor. 

Cassandra Balieu

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hi! Ik ben Cassandra, mama van twee (b)engeltjes. Mijn jongste zoontje sliep van het begin al ontzettend slecht en na maanden worstelen met slaaptekort gingen we zelf met Nathalie aan de slag. Dit had zo’n positieve impact op ons gezin en mijn mentale gezondheid, dit wilde ik dan ook aan andere ouders kunnen bieden. Ik volgde dezelfde opleiding als Nathalie, startte als slaapcoach bij Snuggles & Dreams en ik heb al van elke seconde genoten. Het maakt me oprecht gelukkig om ouders en kinderen aan meer slaap te helpen, maar ook om ouders de kans te geven ten volle te kunnen genieten van het ouderschap. 

 

Cassandra Balieu

Quirina Van Looy

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hi! Ik ben Quirina, mama van Milla, psycholoog van opleiding en naast kinderslaapcoach ook werkzaam op het Slaapcentrum voor Volwassenen en Kinderen in het UZA. Na de geboorte van mijn dochtertje ondervond ik aan den lijve wat de impact kan zijn van het nieuwe moederschap en de daarbij horende onzekerheden en slaapverstoringen op het mentaal welzijn.

In mijn zoektocht naar handvaten om meer grip op de situatie te krijgen, kwam ik terecht bij Snuggles and Dreams. Door Nathalie’s adviezen toe te passen, kregen we uiteindelijk een droomslapertje, waardoor we echt terug de ruimte en de energie kregen om volop van ons gezin te kunnen gaan genieten! Naast een logische aanvulling op mijn professionele leven, was het vooral deze positieve ervaring die mij ertoe heeft aangezet om de opleiding tot kinderslaapcoach te volgen met als doel ook andere ouders te kunnen gaan ondersteunen en begeleiden naar meer slaap voor het ganse gezin!

Femke Smedts

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hi! Ik ben Femke, klinisch psycholoog van opleiding & kinderslaapcoach. In april 2020 werd ik mama van een zoontje, Hugo. Toen Hugo geen droomslapertje bleek te zijn kwam ik bij Snuggles & Dreams terecht. Hierdoor raakte ik alsmaar meer geboeid door het slaapgedrag bij baby’s, peuters en kleuters. Vervolgens besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan en mijn certificaat als kinderslaapcoach te behalen bij Baby Sleep Consultant. Ik ben ontzettend blij en vereerd deel uit te maken van het Snuggles & Dreams team! Het is mijn ultieme doel om gezinnen te helpen bij het creëren van gezonde slaapgewoontes & hen een optimale nachtrust te bezorgen. Graag tot snel! 🙂

Katia Pallini

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hey! Ik ben Katia – marketer by day, slaapcoach by night en mama van een zoontje, Loup (juli 2021). Als kersverse mama was ik bijzonder onzeker over wat juist wel en niet te doen, zeker als het op slaap aankwam – je wordt namelijk overladen met heel wat (goedbedoeld) advies.

Snuggles & Dreams leerde mij niet alleen de wondere wereld van slaap bij baby’s en kinderen kennen en begrijpen. Toen ons zoontje slecht begon te slapen rond 4 maanden hebben we eigenhandig mogen ervaren wat de impact is van een goede slaapbasis.

Het maakt me dan ook ontzettend blij dat ik nu op mijn beurt gezinnen aan meer en betere slaap kan helpen!

Tessa de vocht

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hi, ik ben Tessa! Gezondheidswetenschapper van opleiding, maar nu werkzaam bij Snuggles and Dreams. Ik werk hier als kinderslaapcoach en als virtual assistent!

Ik ben geboren in Zuid-Limburg (NL), maar samen met mijn man en onze dochter Isa (juni 2021) woon ik nu in Utrecht. Isa was een zeer onrustige baby en sliep erg slecht. Na 4,5 maand van weinig slaap kwamen we terecht bij Snuggles and Dreams. Hier zijn wij zo goed geholpen! Isa leerde zelfstandig in slaap vallen, wat echt een verademing was na al die uren wiegen en sussen. Nu, 2 jaar later, ben ik zelf slaapcoach en voel ik mij vereerd om andere ouders ook te mogen gaan helpen aan meer slaap- en rustmomenten.

Hopelijk spreken we elkaar snel!

Eefke Willekens

Opvoedingscoach en #topcollega

Hallo, ik ben Eefke! Het werken met kinderen en de daarbijhorende opvoedingsprocessen, hebben mij altijd geboeid. In 2008 behaalde ik mijn diploma als bachelor in de orthopedagogie. Doorheen de jaren deed ik ook veel ervaring en kennis op in een kinderpsychiatrisch centrum. Problematieken als ADHD, ASS,… zijn mij dan ook niet onbekend.


In juni 2020 werd ik trotse mama van een dochtertje en sinds enkele jaren ben ik ook plusmama van 2 meisjes, die 3 en 4,5 jaar oud waren toen ik ze in mijn hart sloot. Uiteraard brengt een nieuw samengesteld gezin ook bepaalde dynamieken en uitdagingen met zich mee.

Door mijn persoonlijke ervaring, kan ik ook hierin (plus)ouders ondersteunen en adviezen aanreiken.
Graag wil ik dus helpen met opvoedingsvragen te beantwoorden en wil ik graag samen met ouders op weg gaan om opnieuw harmonie te vinden binnen hun gezin.

Vicky De Beule

Erkend diëtiste en #topcollega

Hallo! Ik ben Vicky, mama van 3 tieners en erkend diëtiste.

Toen bij mijn 2 jongens glutenintolerantie (Coeliakie) werd vastgesteld, wakkerde mijn interesse in voeding en het menselijke lichaam nog meer aan en besloot ik mijn carrière in de communicatie een wending te geven en een bachelor Voedings- en Dieetleer te behalen.

Hierna verdiepte ik me steeds meer in het begeleiden van ouders met jonge kinderen. Hen ondersteunen in het ontwikkelen van gezonde eetvaardigheden vanaf de geboorte en in een positieve aanpak van moeilijk eetgedrag, is wat ik het allerliefste doe.

Ik ontwikkel praktische hulpmiddelen voor ouders en professionals rond spelenderwijs leren proeven, zoals bijvoorbeeld de Proeftoren, en verder ben ik ook auteur van het boek “Ik lust dat niet”.

Elk handvat en elke tip die ik je meegeef of elke tool die ik creëer, passen binnen de aanpak van positief voeden. Positief voeden gaat verder dan wat er op het bord komt of opgegeten wordt. Het gaat ook over het wanneer, waar en hoe er gegeten wordt, over het ontwikkelen van gezonde eetvaardigheden, over gedeelde verantwoordelijkheid en over het respect, vertrouwen en enthousiasme dat hierbij getoond wordt van zowel ouder als kind.