Over ons

De coaches van Snuggles & Dreams zijn stuk voor stuk gecertificeerd en expert in hun vak. Samen engageren we ons dagelijks om ouders meer plezier te laten beleven aan het ouderschap en om hen bij te staan bij de opvoeding van hun kind(eren).

Snuggles & Dreams is intussen een begrip in België en Nederland. We treden regelmatig op als expert in de pers en media.

Ontdek hieronder meer over ons.

Nathalie Schittekatte kinderslaapcoach

Nathalie Schittekatte

Oprichtster
Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach & gecertificeerd zindelijkscoach

Hallo! Ik ben Nathalie, oprichtster van Snuggles & Dreams. Als mama van een ex-slechte slaper, weet ik wat het is om gebroken nachten en slechte dutjes te hebben. Mijn oudste dochter Noélie deed alleen maar hazenslaapjes en werd nog steeds om de 2u wakker ‘s nachts toen ze 6 maanden oud was. We voelden ons gebroken als ouders!

Ik ontdekte de wondere wereld van slaaptraining en ging aan de slag. Wat een verademing! Dit smaakte meteen naar meer waarna ik mijn carrièrepad omgooide om aan de slag te kunnen als kinderslaapcoach. Al snel bleek dit een gat in de markt. Snuggles & Dreams groeide als kool en kreeg versterking van andere slaapcoaches. Intussen werd ik ook mama van een 2de dochter en pluk ik dagelijks de vruchten van haar als jonge baby reeds gezonde slaapgewoonten te hebben aangeleerd. 

Samen met mijn team mocht ik al vele tienduizenden ouders helpen aan meer slaap én vooral meer rust voor het hele gezin. Als ouder kan je intussen niet enkel meer met je slaapvragen bij ons terecht, maar ook met opvoedkundige vragen en vragen rond moeilijke etertjes. Daarnaast schoolde ik me ook bij als zindelijkheidscoach en mag ik met trots zeggen dat ik al meer dan 5.000 ouders mocht helpen aan een zindelijk kindje.

Tot slot ben ik ook super trots dat ik als experte word geconsulteerd voor Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, De Limburger, Algemeen Dagblad, Het Belang van Limburg, Gezondheid.be, Parentia, Mamabaas, Maison Slash, De Roze Doos en Ouders.nl

Van harte welkom bij #teamsnuggles!
Hieronder stel ik graag mijn enthousiaste team voor. 

Quirina Van Looy

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hi! Ik ben Quirina, mama van Milla, psycholoog van opleiding en naast kinderslaapcoach ook werkzaam op het Slaapcentrum voor Volwassenen en Kinderen in het UZA. Na de geboorte van mijn dochtertje ondervond ik aan den lijve wat de impact kan zijn van het nieuwe moederschap en de daarbij horende onzekerheden en slaapverstoringen op het mentaal welzijn.

In mijn zoektocht naar handvaten om meer grip op de situatie te krijgen, kwam ik terecht bij Snuggles and Dreams. Door Nathalie’s adviezen toe te passen, kregen we uiteindelijk een droomslapertje, waardoor we echt terug de ruimte en de energie kregen om volop van ons gezin te kunnen gaan genieten! Naast een logische aanvulling op mijn professionele leven, was het vooral deze positieve ervaring die mij ertoe heeft aangezet om de opleiding tot kinderslaapcoach te volgen met als doel ook andere ouders te kunnen gaan ondersteunen en begeleiden naar meer slaap voor het ganse gezin!

Femke Smedts

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hi! Ik ben Femke, klinisch psycholoog van opleiding & kinderslaapcoach. In april 2020 werd ik mama van een zoontje, Hugo. Toen Hugo geen droomslapertje bleek te zijn kwam ik bij Snuggles & Dreams terecht. Hierdoor raakte ik alsmaar meer geboeid door het slaapgedrag bij baby’s, peuters en kleuters. Vervolgens besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan en mijn certificaat als kinderslaapcoach te behalen bij Baby Sleep Consultant. Ik ben ontzettend blij en vereerd deel uit te maken van het Snuggles & Dreams team! Het is mijn ultieme doel om gezinnen te helpen bij het creëren van gezonde slaapgewoontes & hen een optimale nachtrust te bezorgen. Graag tot snel! 🙂

Katia Pallini

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hey! Ik ben Katia – marketer by day, slaapcoach by night en mama van een zoontje, Loup (juli 2021). Als kersverse mama was ik bijzonder onzeker over wat juist wel en niet te doen, zeker als het op slaap aankwam – je wordt namelijk overladen met heel wat (goedbedoeld) advies.

Snuggles & Dreams leerde mij niet alleen de wondere wereld van slaap bij baby’s en kinderen kennen en begrijpen. Toen ons zoontje slecht begon te slapen rond 4 maanden hebben we eigenhandig mogen ervaren wat de impact is van een goede slaapbasis.

Het maakt me dan ook ontzettend blij dat ik nu op mijn beurt gezinnen aan meer en betere slaap kan helpen!

Tessa de vocht

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hi, ik ben Tessa! Gezondheidswetenschapper van opleiding, maar nu werkzaam bij Snuggles & Dreams. Ik werk hier als kinderslaapcoach en als virtual assistent!

Ik ben geboren in Zuid-Limburg (NL), maar samen met mijn man en onze dochter Isa (juni 2021) woon ik nu in Utrecht. Isa was een zeer onrustige baby en sliep erg slecht. Na 4,5 maand van weinig slaap kwamen we terecht bij Snuggles and Dreams. Hier zijn wij zo goed geholpen! Isa leerde zelfstandig in slaap vallen, wat echt een verademing was na al die uren wiegen en sussen. 2 jaar later schoolde ik mezelf bij als kinderslaapcoach en voel ik mij vereerd om andere ouders dagelijks ook te mogen helpen aan meer slaap- en rustmomenten.

Hopelijk spreken we elkaar snel!

Rianne de bres

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hallo! Ik ben Rianne. Mijn belangrijkste taak is mama zijn van Mees en Joes en vrouw zijn van Luc. Daarnaast ben ik docente op een middelbare school en nu ook slaapcoach bij Snuggles & Dreams! 

In november 2020 werd ik voor het eerst mama. Ik was zeker van mijn zaak en wilde mijn baby zo veel mogelijk volgen. Ik dacht dat slapen ‘vanzelf’ ging. Wat een misverstand! Ik weet als geen ander dat ‘gewoon’ je kindje volgen niet altijd zo ‘gewoon’ is. Mees was een huilbaby. Een zware periode volgde. Met de juiste voeding (Mees had kma) én de tips van Nathalie Schittekatte werd mijn jongen na een half jaar een heel ander kind. Mees was 16 maanden toen Joes geboren werd. Twee kids onder de twee; ik weet er álles van! 

Ik wil jou als ouder bieden wat ik zelf gemist heb toen ik net mama was geworden: een coach die jou een luisterend oor biedt en die jou en je gezin zelfvertrouwen kan geven én niet te vergeten: meer slaap!

Natasha van de velde

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hi! Ik ben Natasha. Na 9 jaar in het buitengewoon onderwijs gewerkt te hebben, sta ik nu in het gewone lager onderwijs. Ik ben dus juf, maar in de eerste plaats ben ik mama van 2 schatten van meisjes. 

Je kan het waarschijnlijk al raden dat ik bij ons eerste dochtertje wat hulp kon gebruiken wat slaap betreft. Ik kocht het boek van Nathalie, volgde Snuggles & Dreams op Instagram en kocht later ook een slaapgids. Ik was erg gebeten door slaap en voeding bij kinderen en volgde rond beide items een opleiding. Naast juf ben ik dus ook kinderslaapcoach en kindervoedingsadviseur. 

Ik kijk er enorm naar uit jullie te helpen met al jullie vragen en zorgen rond slaap bij jullie kleine wondertjes!

Eefke Willekens

Opvoedingscoach en #topcollega

Hallo, ik ben Eefke! Het werken met kinderen en de daarbijhorende opvoedingsprocessen, hebben mij altijd geboeid. In 2008 behaalde ik mijn diploma als bachelor in de orthopedagogie. Intussen werk ik al meer dan 15 jaar in een kinderpsychiatrisch centrum waar ik dagelijks ouders help met opvoedkundige vraagstukken. Problematieken als ADHD, ASS,… zijn mij ook niet onbekend.

In juni 2020 werd ik trotse mama van een dochtertje en sinds enkele jaren ben ik ook plusmama van 2 meisjes, die 3 en 4,5 jaar oud waren toen ik ze in mijn hart sloot. Uiteraard brengt een nieuw samengesteld gezin ook bepaalde dynamieken en uitdagingen met zich mee. Door mijn persoonlijke ervaring, kan ik ook hierin (plus)ouders ondersteunen en adviezen aanreiken.

Graag help ik jou met het beantwoorden van opvoedingsvragen waar je mee zit en help ik je graag op weg om opnieuw harmonie te vinden binnen jouw gezin.

Vicky De Beule

Erkend diëtiste en #topcollega

Hallo! Ik ben Vicky, mama van 3 tieners en erkend diëtiste.

Toen bij mijn 2 jongens glutenintolerantie (Coeliakie) werd vastgesteld, wakkerde mijn interesse in voeding en het menselijke lichaam nog meer aan en besloot ik mijn carrière in de communicatie een wending te geven en een bachelor Voedings- en Dieetleer te behalen.

Hierna verdiepte ik me steeds meer in het begeleiden van ouders met jonge kinderen. Hen ondersteunen in het ontwikkelen van gezonde eetvaardigheden vanaf de geboorte en in een positieve aanpak van moeilijk eetgedrag, is wat ik het allerliefste doe.

Ik ontwikkel praktische hulpmiddelen voor ouders en professionals rond spelenderwijs leren proeven, zoals bijvoorbeeld de Proeftoren, en verder ben ik ook auteur van het boek “Ik lust dat niet”.

Elk handvat en elke tip die ik je meegeef of elke tool die ik creëer, passen binnen de aanpak van positief voeden. Positief voeden gaat verder dan wat er op het bord komt of opgegeten wordt. Het gaat ook over het wanneer, waar en hoe er gegeten wordt, over het ontwikkelen van gezonde eetvaardigheden, over gedeelde verantwoordelijkheid en over het respect, vertrouwen en enthousiasme dat hierbij getoond wordt van zowel ouder als kind.