Welcome to #teamsnuggles!

Nathalie Schittekatte

Oprichtster & gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach

Hallo! Ik ben Nathalie, oprichter van Snuggles & Dreams. Als mama van een ex-slechte slaper, weet ik wat het is om gebroken nachten en slechte dutjes te hebben. Het is dan ook mijn missie geworden, samen met mijn enthousiast team, om zoveel mogelijk ouders te helpen aan meer slaap. Ik weet namelijk als geen ander hoe belangrijk slaap is om een goede en positieve dynamiek te krijgen binnen een gezin. Van harte welkom bij #teamsnuggles!

Florence Kerckhove

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hi! Ik ben Florence! Mama van 2 kleine meisjes, slaapcoach en verantwoordelijke in een kinderdagverblijf. Onder het motto “sleep is life”, is het mijn missie om ouders van jonge kindjes weer te laten leven. Graag begeleid ik jullie naar meer slaap aan de hand van een methode die bij je opvoedingsstijl past. Daarnaast proberen we een routine te vinden die niet alleen haalbaar is thuis, maar ook in de opvang en bij de rest van jullie “village”.

Cassandra Balieu

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hi! Ik ben Cassandra, mama van twee (b)engeltjes. Mijn jongste zoontje sliep van het begin al ontzettend slecht en na maanden worstelen met slaaptekort gingen we zelf met Nathalie aan de slag. Dit had zo’n positieve impact op ons gezin en mijn mentale gezondheid, dit wilde ik dan ook aan andere ouders kunnen bieden. Ik volgde dezelfde opleiding als Nathalie, startte als slaapcoach bij Snuggles & Dreams en ik heb al van elke seconde genoten. Het maakt me oprecht gelukkig om ouders en kinderen aan meer slaap te helpen, maar ook om ouders de kans te geven ten volle te kunnen genieten van het ouderschap. 

Raphaëlla De Sousa Barros

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hallo, ik ben Raphaëlla, een heel fiere mama van twee april-kindjes. Mijn zoontje geboren in 2017 en mijn dochter in 2020. Ik had veel geluk met de slaap van mijn eerste kindje. Tot de geboorte van mijn dochter had ik geen idee dat slaap zo’n uitdaging kon zijn. Op dat moment ben ik op de website van Snuggles&Dreams terecht gekomen. 
Met behulp van een slaapgids hadden wij binnen de 2 weken een veel betere structuur gevonden die beter bij ons paste als gezin en hadden zoveel vooruitgang gemaakt. Wij waren eindelijk wat uitgerust en konden op die manier de beste ouders zijn voor onze kindjes. Als kinderslaapcoach gun ik elk gezin wat rust en slaap toe om de beste (uitgeruste) ouder te zijn voor jouw unieke kindje(s) en daar begeleid ik jullie graag bij.

Vicky De Beule

Erkend diëtiste en #topcollega
Hallo! Ik ben Vicky, mama van 3 tieners en erkend diëtiste. Toen bij mijn 2 jongens glutenintolerantie (Coeliakie) werd vastgesteld, wakkerde mijn interesse in voeding en het menselijke lichaam nog meer aan en besloot ik mijn carrière in de communicatie een wending te geven en een bachelor Voedings- en Dieetleer te behalen. Hierna verdiepte ik me steeds meer in het begeleiden van ouders met jonge kinderen. Hen ondersteunen in het ontwikkelen van gezonde eetvaardigheden vanaf de geboorte en in een positieve aanpak van moeilijk eetgedrag, is wat ik het allerliefste doe. Ik ontwikkel praktische hulpmiddelen voor ouders en professionals rond spelenderwijs leren proeven, zoals bijvoorbeeld de Proeftoren, en verder ben ik ook auteur van het boek “Ik lust dat niet”. Elk handvat en elke tip die ik je meegeef of elke tool die ik creëer, passen binnen de aanpak van positief voeden. Positief voeden gaat verder dan wat er op het bord komt of opgegeten wordt. Het gaat ook over het wanneer, waar en hoe er gegeten wordt, over het ontwikkelen van gezonde eetvaardigheden, over gedeelde verantwoordelijkheid en over het respect, vertrouwen en enthousiasme dat hierbij getoond wordt van zowel ouder als kind.