1:1 COACHING OPVOEDING

Lopen er al een tijdje wat zaken moeilijk? Heb je al verschillende zaken geprobeerd en zit je met je handen in het haar? Heb je nood aan wat gerichter advies en tips op maat? Dan is een persoonlijk traject iets voor jou.

Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst, gaan we samen tijdens een videoconsult nagaan wat jullie hulpvraag precies is en waar we naartoe willen werken. Nadien zorg ik voor een plan van aanpak met tips en eventuele hulpmiddelen. Iedere situatie is uniek en zo is elk kind dat ook. Het is voor mij dan ook belangrijk om een juiste, gerichte en afgestemde aanpak te vinden die voor jullie kan werken.

Tijdens de volgende weken evalueren we samen en sturen we bij indien nodig. Het zou kunnen dat we gaandeweg merken dat er medische of andere gespecialiseerde hulp nodig is voor je kind en dan verwijs ik jullie ook graag door.

Ik hoop jullie snel weer op weg te mogen helpen! 
Liefs, Eefke

Logo van Snuggles&Dreams voeding
Vragen rond opvoeding, driftbuien, agressief gedrag,...

Persoonlijk traject

499 € voor traject van 6 weken

  • Week 1: videoconsult waarin de vragenlijst en het eventuele beeldmateriaal wordt overlopen. In dit consult trachten we samen de hulpvraag duidelijk te krijgen en worden er al enkele eerste tips gegeven
  • Week 2: videoconsult waarbij het plan van aanpak wordt besproken en eventuele hulpmiddelen worden geadviseerd
  • Week 3: videoconsult voor vragen en eventuele bijsturingen
  • Week 4: vragen kunnen via mail gesteld worden, eventueel aangevuld met beeldmateriaal. Ik geef jullie feedback en coach bij waar nodig
  • Week 5: kort videoconsult voor vragen en eventuele bijsturingen
  • Week 6: videoconsult om af te ronden met de mogelijkheid tot het stellen van de laatste vragen. Ik geef jullie alle tools om op lange termijn verder te kunnen
  • Tijdens het traject ontvang je ook de opvoedingsgids en andere visuele tools
  • Een traject is mogelijk tot de leeftijd van 6 jaar. Zit je nog met twijfels? Stuur gerust een berichtje via het contactformulier.

Boek je traject

tevreden gezinnen

SabrinaMama van Luna
9 maanden
Lees verder
Wij hebben Snuggles & Dreams ingeschakeld omdat onze dochter Luna van 9 maanden een vroege vogel is en daarbij ook in de nacht meerdere malen wakker werd. Raphaëlla heeft ons zeer goed geholpen met een slaapplan met strakke slaap- en eettijden. Na de 2 weken begeleiding slaapt Luna gelukkig weer door. Ze is nog wel vroeg wakker, einde van de nacht, maar krijgen het nu wel voor elkaar dat ze verder gaat slapen daarna zonder haar uit bed te halen voor een fles. Een grote verbetering voor ons en we hebben daardoor gelukkig zelf ook weer meer nachtrust. Snuggles & Dreams is dus echt een aanrader als je voor langere tijd al slaapproblemen hebt met je kind. Het lijken kleine aanpassingen maar wij hadden zelf nooit het patroon kunnen doorbreken. Bedankt Snuggles & Dreams!
DagnyMama van Stien
3,5 jaar
Lees verder
Onze dochter van 3,5 jaar sliep nog niet door. Bij de start van het nieuwe schooljaar verliep het slapen nog slechter en werkten onze back ups niet meer. We waren helemaal op. Daarop hebben we beroep gedaan op het 1 op 1 slaaptraject en kwamen we terecht bij Florence. De voorbije jaren hebben we heel wat adviezen en tips gekregen maar de ervaring van Florence was absoluut een meerwaarde. We hebben een temperamentvolle dochter en Florence voelde haar perfect aan. Ze kwam met heel realistische en haalbare adviezen. Dankzij haar hebben we onze dochter beter leren kennen. In september werd onze dochter 's nachts steeds 6à8 keer wakker nu slaapt ze regelmatig volledige nachten door. Waar bedtijd voorheen een strijd was en ze uiteindelijk pas vaak met ons ging slapen, gaat ze nu vanaf dag 1 consequent slapen. We hebben nu een slaapritueel dat voor iedereen werkt en een uitgeruste happy kleuter. En wij als ouders hebben onze avonden terug en onze nachtrust. We zijn nu een energievol en blij gezin. Dankjewel!
BarbaraMama van Amy
6 maanden
Lees verder
Cassandra…mijn held! ☺️ Mijn dochtertje van 6m viel alleen in slaap op de arm…wanneer ik ze wou wegleggen, schoot ze altijd wakker. Ook snachts moest ik wel tot 15x opstaan voor haar tutje te geven of ze terug in slaap te wiegen. Dit kon ik niet volhouden en dus boekte ik een persoonlijke traject bij Cassandra. Na het invullen van de vragenlijst en het videogesprek, had ik dadelijk een goed gevoel. Cassandra haar rustige aanpak en ervaring als mama gaven mij vertrouwen dat het zou lukken. De eerste avond sliep mn dochtertje na amper 20min, zo fier was ik. Ik dacht dat het toeval was maar gedurende heel het weekend sliep ze binnen de 5 min, zowel de dutjes overdag als de avonden! Gedurende het hele traject gaf Cassandra meermaals per dag feedback maar we deden het beide zo goed dat het zeer vlot ging! Ik heb een aantal tutjes aan 2 knuffeldoekjes geknoopt en ze neemt ‘snachts zelfstandig haar tutje. Super fier op mn kleine meid dat ze dit al kan op 6m. Ik kan terug genieten van mijn nachten en heb s morgens een uitgeruste baby! Ook op de creche volgen ze haar schema (in de mate van het mogelijke) wat mooi meegenomen is. Ik denk nog heel vaak: had ik dit maar eerder gedaan 😉 zo veel rust nu en ik zie niet meer op tegen de avonden. 1000x maal dank aan lieve Cassandra!
Previous
Next