Logo van Snuggles&Dreams opvoeding

PERSOONLIJK TRAJECT OPVOEDING

Lopen er al een tijdje wat zaken moeilijk? Heb je al verschillende zaken geprobeerd en zit je met je handen in het haar? Heb je nood aan wat gerichter advies en tips op maat? Iemand die een tijdje kan meekijken samen met jullie? Dan is een persoonlijk traject iets voor jou.

Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst, gaan we samen tijdens een videoconsult nagaan wat jullie hulpvraag precies is en waar we naartoe willen werken. Nadien zorg ik voor een plan van aanpak met tips en eventuele hulpmiddelen. Iedere situatie is uniek en zo is elk kind dat ook. Het is voor mij dan ook belangrijk om een juiste, gerichte en afgestemde aanpak te vinden die voor jullie kan werken.

Tijdens de volgende weken evalueren we samen en sturen we bij indien nodig. Het zou kunnen dat we gaandeweg merken dat er medische of andere gespecialiseerde hulp nodig is voor je kind en dan verwijs ik jullie ook graag door.

Ik hoop jullie snel weer op weg te mogen helpen! 
Graag tot snel!
Liefs, Eefke

Persoonlijk traject 0-5 jaar

449 € voor traject van 5 weken

  • Opstartgesprek waarin de vragenlijst en het eventuele beeldmateriaal wordt overlopen. In dit consult trachten we samen de hulpvraag duidelijk te krijgen en worden er al enkele eerste tips gegeven
  • 2 vervolggesprekken die op jullie tempo worden ingepland, doorgaans binnen een tijdspanne van 5 weken
  • Tussentijds mailconsult waarin er verder gefinetuned en bijgestuurd kan worden waar nodig
  • Videoconsult om af te ronden met de mogelijkheid tot het stellen van de laatste vragen. Ik geef jullie alle tools om op lange termijn verder te kunnen
  • Tijdens het traject ontvang je ook de opvoedingsgids 0-6 jaar en andere visuele tools

Persoonlijk traject 5-12 jaar

449 € voor traject van 3 maanden

  • Opstartgesprek waarin de vragenlijst en het eventuele beeldmateriaal wordt overlopen. In dit consult trachten we samen de hulpvraag duidelijk te krijgen en worden er al enkele eerste tips gegeven
  • 3 vervolggesprekken die op jullie tempo worden ingepland, doorgaans binnen een tijdspanne van 3 maanden
  • Videoconsult om af te ronden met de mogelijkheid tot het stellen van de laatste vragen. Ik geef jullie alle tools om op lange termijn verder te kunnen
  • Geschikt voor ouders die al veel zelf hebben geprobeerd, die nood hebben aan extra handvatten en (visuele) tools om hen bij te staan in de opvoeding van hun kind
  • Opgelet: de consultaties gaan enkel door met de ouders, niet met het kind

Boek je traject

tevreden gezinnen

VeerleMama van Otis, 3 jaar
Lees verder
Ik wou je graag even meedelen dat we sinds onze consultatie een enorme ommekeer hebben binnen ons gezinnetje en het er veel relaxter aan toe gaat en we gewoon meer luisteren en er minder ‘moet’. Met sindsdien een hele positieve aangename en zo-goed-als-crise-loze Otis. Het is een verademing voor ons gezinnetje en hierbij dus ook een dankjewel voor de deugddoende sessie.
JolienMama van een peuter & kleuter
Lees verder
Eefke neemt de tijd om te luisteren naar wat het probleem is. Ze stelt doelgerichte vragen. Dan krijg je concreet advies waarmee je aan de slag kan. Ook krijg je van haar tips naar hulpmiddelen.
EliseMama van S, 4 jaar
Lees verder
Ik kan iedereen aanraden om met vragen of moeilijkheden in het opvoeden bij Eefke aan te kloppen. Ze heeft ons al zoveel geholpen met onze pittige vierjarige. We krijgen van Eefke altijd zeer praktische, bruikbare tips die we onmiddellijk kunnen toepassen en uitproberen. Haar advies is goud waard!
Previous
Next

Eefke Willekens

Opvoedingscoach en #topcollega

Hallo, ik ben Eefke! Het werken met kinderen en de daarbijhorende opvoedingsprocessen, hebben mij altijd geboeid. In 2008 behaalde ik mijn diploma als bachelor in de orthopedagogie. Doorheen de jaren deed ik ook veel ervaring en kennis op in een kinderpsychiatrisch centrum. Problematieken als ADHD, ASS,… zijn mij dan ook niet onbekend.


In juni 2020 werd ik trotse mama van een dochtertje en sinds enkele jaren ben ik ook plusmama van 2 meisjes, die 3 en 4,5 jaar oud waren toen ik ze in mijn hart sloot. Uiteraard brengt een nieuw samengesteld gezin ook bepaalde dynamieken en uitdagingen met zich mee.

Door mijn persoonlijke ervaring, kan ik ook hierin (plus)ouders ondersteunen en adviezen aanreiken.
Graag wil ik dus helpen met opvoedingsvragen te beantwoorden en wil ik graag samen met ouders op weg gaan om opnieuw harmonie te vinden binnen hun gezin.

Veelgestelde vragen

Ik heb reeds 14 jaar ervaring in een kinderpsychiatrisch centrum. Daarnaast ben ik zelf ook mama en plusmama. Ik heb dus al heel wat ervaring mogen opbouwen en ben al met alle soorten opvoedproblemen in aanraking gekomen. Moest het toch voorvallen dat ik jullie niet kan helpen, dan zal ik dit ook eerlijk meegeven in ons eerste gesprek en krijgen jullie uiteraard een terugbetaling.

Absoluut, hier kan ik ook handvatten voor aanreiken.

Neen. De gesprekken gaan uitsluitend door met de ouder(s). Ik begeleid dus niet rechtstreeks het kind, maar geef handvatten aan de ouders voor zichzelf en voor het kind.