1:1 COACHING VOEDING

Logo van Snuggles&Dreams voeding

Vertoont je kind (extreem) moeilijk eetgedrag en maak je je ernstige zorgen over zijn of haar ontwikkeling en groei? Heb je alles al geprobeerd en lijkt niets te werken? Of toch niet op lange termijn? Voel je dat jouw aanpak of die van je partner niet helemaal strookt met wat je hart je zegt? Maar zie je zelf geen andere manier hoe dan wél de strijdbijl aan tafel te begraven

Maak dan gebruik van het traject voeding!
Hierbij gaan we samen gedurende 5 sessies aan de slag. Een traject dat enkele weken tot maanden loopt. We zoeken uit wat al goed loopt en waar nog effectieve handvaten ontbreken om onder meer de sfeer aan tafel te verbeteren, het durven proeven bij je kind optimaal te stimuleren en je zorgen te verminderen. We gaan stap voor stap aan de slag zodat jij weer vertrouwen krijgt in het voeden van je kind. Je krijgt advies op maat en tips die passen bij jouw gezin, jouw reilen en zeilen. 

Ook zal je kind steeds meer vertrouwen krijgen in zichzelf en het leerproces van proeven en eten. We zetten niet in op quick-wins, wél op een blijvende verandering waarbij tafelen weer gezellig mag zijn en een gezonde relatie met eten wordt opgebouwd. 

Je boekt enkel de eerste afspraak in. De vervolgafspraken plannen we samen in overleg. Indien het nodig blijkt, bespreken we samen of en hoe we multidisciplinaire zorg kunnen inschakelen. Afhankelijk van mutualiteit tot mutualiteit is een gedeeltelijk terugbetaling mogelijk. Wie een extra verzekering rond voeding en diëtetiek heeft afgesloten, geniet meer terugbetaling van mijn consultaties als erkend diëtiste.

Hopelijk tot snel!
Liefs,
Vicky

Boek je traject

tevreden gezinnen

SabrinaMama van Luna
9 maanden
Lees verder
Wij hebben Snuggles & Dreams ingeschakeld omdat onze dochter Luna van 9 maanden een vroege vogel is en daarbij ook in de nacht meerdere malen wakker werd. Raphaëlla heeft ons zeer goed geholpen met een slaapplan met strakke slaap- en eettijden. Na de 2 weken begeleiding slaapt Luna gelukkig weer door. Ze is nog wel vroeg wakker, einde van de nacht, maar krijgen het nu wel voor elkaar dat ze verder gaat slapen daarna zonder haar uit bed te halen voor een fles. Een grote verbetering voor ons en we hebben daardoor gelukkig zelf ook weer meer nachtrust. Snuggles & Dreams is dus echt een aanrader als je voor langere tijd al slaapproblemen hebt met je kind. Het lijken kleine aanpassingen maar wij hadden zelf nooit het patroon kunnen doorbreken. Bedankt Snuggles & Dreams!
DagnyMama van Stien
3,5 jaar
Lees verder
Onze dochter van 3,5 jaar sliep nog niet door. Bij de start van het nieuwe schooljaar verliep het slapen nog slechter en werkten onze back ups niet meer. We waren helemaal op. Daarop hebben we beroep gedaan op het 1 op 1 slaaptraject en kwamen we terecht bij Florence. De voorbije jaren hebben we heel wat adviezen en tips gekregen maar de ervaring van Florence was absoluut een meerwaarde. We hebben een temperamentvolle dochter en Florence voelde haar perfect aan. Ze kwam met heel realistische en haalbare adviezen. Dankzij haar hebben we onze dochter beter leren kennen. In september werd onze dochter 's nachts steeds 6à8 keer wakker nu slaapt ze regelmatig volledige nachten door. Waar bedtijd voorheen een strijd was en ze uiteindelijk pas vaak met ons ging slapen, gaat ze nu vanaf dag 1 consequent slapen. We hebben nu een slaapritueel dat voor iedereen werkt en een uitgeruste happy kleuter. En wij als ouders hebben onze avonden terug en onze nachtrust. We zijn nu een energievol en blij gezin. Dankjewel!
BarbaraMama van Amy
6 maanden
Lees verder
Cassandra…mijn held! ☺️ Mijn dochtertje van 6m viel alleen in slaap op de arm…wanneer ik ze wou wegleggen, schoot ze altijd wakker. Ook snachts moest ik wel tot 15x opstaan voor haar tutje te geven of ze terug in slaap te wiegen. Dit kon ik niet volhouden en dus boekte ik een persoonlijke traject bij Cassandra. Na het invullen van de vragenlijst en het videogesprek, had ik dadelijk een goed gevoel. Cassandra haar rustige aanpak en ervaring als mama gaven mij vertrouwen dat het zou lukken. De eerste avond sliep mn dochtertje na amper 20min, zo fier was ik. Ik dacht dat het toeval was maar gedurende heel het weekend sliep ze binnen de 5 min, zowel de dutjes overdag als de avonden! Gedurende het hele traject gaf Cassandra meermaals per dag feedback maar we deden het beide zo goed dat het zeer vlot ging! Ik heb een aantal tutjes aan 2 knuffeldoekjes geknoopt en ze neemt ‘snachts zelfstandig haar tutje. Super fier op mn kleine meid dat ze dit al kan op 6m. Ik kan terug genieten van mijn nachten en heb s morgens een uitgeruste baby! Ook op de creche volgen ze haar schema (in de mate van het mogelijke) wat mooi meegenomen is. Ik denk nog heel vaak: had ik dit maar eerder gedaan 😉 zo veel rust nu en ik zie niet meer op tegen de avonden. 1000x maal dank aan lieve Cassandra!
Previous
Next