Persoonlijk traject

Krijg je het al benauwd wanneer je denkt aan slaaptraining? Ben je bang om alleen de stap te zetten? Wil je zeker zijn dat je het meteen juist aanpakt en met zo weinig mogelijk traantjes voor je oogappel? Dan is een persoonlijk traject iets voor jou. Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst, maken wij voor jouw kind een slaapplan op maat. Hierin wordt alles besproken van slaapomgeving, routines, slaapassociaties, (vaste) voeding,… en maken we een suggestie van de slaaptrainingsmethode die wij bij jullie situatie zien passen. We overlopen vervolgens samen telefonisch het slaapplan zodat alles duidelijk is voor de opstart. Tijdens de implementatie van het slaapplan zal je dan dagelijks begeleid worden gedurende 2 weken en antwoord krijgen op al je vragen, ook in het weekend!

Een persoonlijk traject is mogelijk vanaf de leeftijd van 4 maanden tot en met de leeftijd van 4 jaar. Geen enkel slaapprobleem is te complex, Snuggles & Dreams heeft reeds met meer dan 200 gezinnen rechtstreeks samengewerkt richting meer slaap en rust voor het hele gezin. Zit je nog met vragen? Check even de FAQ  pagina, of stuur ons gerust een mailtje via het contactformulier.

Persoonlijk traject
  • Een compleet én gepersonaliseerd slaapplan voor jouw kind, gebaseerd op jullie vooraf ingevulde vragenlijst en wensen (min. 15 pagina's).
  • 1 video consultatie op de startdatum waarbij we het gepersonaliseerde slaapplan en al jouw vragen bespreken, zodat je een vliegende start mag ervaren.
  • 2 weken persoonlijke begeleiding met dagelijkse feedback over het online slaaplog van jouw kind, inclusief beantwoorden van eventuele vragen en algemene ondersteuning richting het behalen van de vooropgestelde doelstellingen. Het traject start en eindigt telkens op een vrijdag.
  • 1 video consultatie op het einde van onze samenwerking waarin je zal worden klaargestoomd voor de komende maanden zodat alles "on track" blijft.
  • Inclusief slaapgids naar keuze twv 45€ (ontvang je bij afronding).
  • 475 euro incl. BTW

Reviews

LindyMama van Néla (6 maanden)
Lees verder
Afgelopen twee weken hulp gehad van Nathalie. Ons dochtertje van 6 maand, kon niet (meer) zelf in slaap vallen, werd hierdoor vaak na een cyclus wakker en was in de avond urenlang onrustig. Na 3 loodzware dagen, waarbij ik zonder Nathalie al gestopt was, ging er een wereld voor ons open. Ze kan inmiddels uitstekend zelf in slaap vallen, slaapt hierdoor veel langer en rustiger!👍🏼 Thanks!
GlynisMama van Sem (11 maanden)
Lees verder
Na 11 maanden gebroken nachten voor ons zoontje, maar ook voor mama en papa, slaapt hij door het volgen van Nathalie haar slaapplan door op nacht 1 en mama en papa vanaf nacht 3. Door een paar aanpassingen in de hoeveelheid slaap/ timing en voeding was dit dus de truc. Zelf had dit nooit gelukt. Ik heb meerdere dagen gedacht, waarom ik hier niet eerder aan begonnen was en als er ooit een nieuw kindje bijkomt, ga ik dit ook zeker vroeger doen. Ons zoontje eet nu ook veel meer en gevarieerd en je ziet ook dat zijn ontwikkeling zich veel sneller voortzet. DANK U!
ElleMama van Vigo (6 maanden)
Lees verder
Na 6 maanden gigantisch slaaptekort. Elk uur, soms elk half uur eruit (op een enkele nacht na) hebben we Nathalie ingeschakeld. Ik ging er nuchter in, maar wat een verschillen zijn er inmiddels! Na een aantal dagen hadden we een superstrak ritme, Vigo weet wanneer hij naar bed gaat, wanneer hij eten krijgt en is zoveel gezelliger en vooral uitgeruster! Het vroege wakker worden wordt nog aan gewerkt, maar we hebben er vertrouwen in dat ons dit gaat lukken. Ze heeft ons goed begeleid, ingehaakt op situaties en ons het vertrouwen gegeven dat we het goed deden! Ik zou het iedereen aanraden! Thanks Nathalie, je hebt ons leven veranderd! 😘
AnastasiaMama van Max (10 maanden)
Lees verder
Nathalie is onze reddende engel geweest! Max (ons zoontje) sliep slecht 's nachts (werd vaak 5-6 keer per nacht wakker) en weigerde te drinken uit een papfles waardoor wij verplicht waren zijn melk in te dikken en met de lepel te geven. Na 2 dagen waren de nachten van Max véél beter en begon hij ook beter te drinken uit zijn fles. Nu slaapt hij 's nachts door en drinkt hij met veel plezier 's morgens en 's avonds zijn papflessen bijna helemaal op! Super bedankt voor je geweldige hulp en advies !