Persoonlijk traject

Krijg je het al benauwd wanneer je denkt aan slaaptraining? Ben je bang om alleen de stap te zetten? Wil je zeker zijn dat je het meteen juist aanpakt en met zo weinig mogelijk traantjes voor je oogappel? Dan is een persoonlijk traject iets voor jou. Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst, maken wij voor jouw kind een slaapplan op maat. Hierin wordt alles besproken van slaapomgeving, routines, slaapassociaties, (vaste) voeding,… en maken we een suggestie van de slaaptrainingsmethode die wij bij jullie situatie zien passen. We overlopen vervolgens samen telefonisch het slaapplan zodat alles duidelijk is voor de opstart. Tijdens de implementatie van het slaapplan zal je dan dagelijks begeleid worden gedurende 2 weken en antwoord krijgen op al je vragen, ook in het weekend!

Een persoonlijk traject is mogelijk vanaf de leeftijd van 4 maanden tot en met de leeftijd van 4 jaar. Geen enkel slaapprobleem is te complex, Snuggles & Dreams heeft reeds met meer dan 250 gezinnen rechtstreeks samengewerkt richting meer slaap en rust voor het hele gezin. Zit je nog met vragen? Check even de FAQ  pagina, of stuur ons gerust een mailtje via het contactformulier.

Persoonlijk traject
  • Een compleet én gepersonaliseerd slaapplan voor jouw kind, gebaseerd op jullie vooraf ingevulde vragenlijst en wensen (min. 15 pagina's).
  • 1 video consultatie op de startdatum waarbij we het gepersonaliseerde slaapplan en al jouw vragen bespreken, zodat je een vliegende start mag ervaren. Het tijdstip van dit consult wordt samen met je coach afgesproken.
  • 2 weken persoonlijke begeleiding met dagelijkse feedback over het online slaaplog van jouw kind, inclusief beantwoorden van eventuele vragen en algemene ondersteuning richting het behalen van de vooropgestelde doelstellingen. Het traject start en eindigt telkens op een vrijdag.
  • 1 video consultatie op het einde van onze samenwerking waarin je zal worden klaargestoomd voor de komende maanden zodat alles "on track" blijft. Het tijdstip van dit consult wordt samen met je coach afgesproken.
  • Inclusief slaapgids naar keuze twv 45€ (ontvang je bij afronding).
  • 475 euro incl. BTW

Reviews

DenizMama van Toprak (5 maanden)
Lees verder
Paar weken geleden een persoonlijk traject gehad voor mijn zoontje van 5 maanden. Cassandra heeft ons begeleid. Het traject start met een slaapplan dat ze heeft opgesteld en vervolgens houdt je een log bij. Ze reageerde dagelijks (soms meerdere keren) op de log die je bijhoudt en adviseert je over wat haar het beste lijkt wat betreft slapen. Toen we begonnen werd mijn zoon meerdere keren per nacht wakker. Nu wordt hij slechts 1 keer wakker en ook dat proberen we af te bouwen met de adviezen van Cassandra. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Cassandra en het heeft veel verbetering gebracht. Ik kan zo'n traject iedereen aanraden
DorienMama van Felix (4 maanden)
Lees verder
Radeloos dat was ik!! Tot 15 keer per nacht moest ik opstaan voor mijn zoontje (toen net nog geen 4maand). Hij had een slaapassociatie ontwikkeld met zijn tutje. Met mijn handen in het haar contact opgenomen met Snuggles & Dreams om een persoonlijk traject op te starten, samen met Florence zijn we van start gegaan. Vol spanning zijn we de eerste avond gestart, ZONDER tutje en 1 handje uitgebakerd. Wat ging dit vlot! Nu 2 weken verder slaapt mijn zoontje nachten van 12 uur met soms nog 1 nachtvoeding. Wat een wereld van verschil!! Bedankt Florence om ons hierin bij te staan en om onze nachtrust terug te geven!
GracielleMama van Dyonne (1,5 jaar)
Lees verder
Onze dochter Dyonne van 1,5 jaar is sinds haar geboorte een moeilijk slapertje geweest. Ze sliep overdag (als ze überhaupt sliep) niet op vaste tijden en werd ook gedurende de nacht enkele keren wakker. Een ziekenhuisopname had het moeilijke slapen verder versterkt. Dyonne was de hele dag moe en prikkelbaar, wat ook zorgde voor moeilijkheden op andere gebieden (bijvoorbeeld eten, gedrag op de opvang en haar algemene ontwikkeling). Met de hulp van Florence is Dyonne na enkele dagen flink doorzetten meer en meer in een vast slaapritme gekomen, wat Dyonne (en iedereen om haar heen) enorm goed doet. Dyonne slaapt nu de nachten door en doet een middagdutje op een vaste tijd. Ze is vrolijker, eet beter en we hebben weer structuur in de dag. Ook op de opvang is het verschil in positieve zin duidelijk merkbaar. We hebben de persoonlijke begeleiding heel erg fijn gevonden. Het enige waar we spijt van hebben is dat we deze hulp niet eerder gevraagd hebben. Zeker een aanrader!
AnastasiaMama van Max (10 maanden)
Lees verder
Nathalie is onze reddende engel geweest! Max (ons zoontje) sliep slecht 's nachts (werd vaak 5-6 keer per nacht wakker) en weigerde te drinken uit een papfles waardoor wij verplicht waren zijn melk in te dikken en met de lepel te geven. Na 2 dagen waren de nachten van Max véél beter en begon hij ook beter te drinken uit zijn fles. Nu slaapt hij 's nachts door en drinkt hij met veel plezier 's morgens en 's avonds zijn papflessen bijna helemaal op! Super bedankt voor je geweldige hulp en advies !
ShanaMama van tweeling van 7 maanden
Lees verder
Super ervaring ! Onze lieve tweeling heeft nu meer structuur en meer rust! Slapen heel goed. Wij zijn super tevreden.