Persoonlijk traject

Krijg je het al benauwd wanneer je denkt aan slaaptraining? Ben je bang om alleen de stap te zetten? Wil je zeker zijn dat je het meteen juist aanpakt en met zo weinig mogelijk traantjes voor je oogappel? Dan is een persoonlijk traject iets voor jou. 

Hoe gaat dit in zijn werk: aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst, hebben we samen een videoconsult om alles te overlopen. We bespreken de slaapomgeving, de voedingen, de dutjes, de nachten en bespreken samen een plan van aanpak op basis van jullie doelstellingen. Eentje waar jullie zich helemaal goed bij voelen, rekening houdende met jullie ouderschapstijl en de persoonlijkheid van jullie zoontje of dochtertje. Vervolgens krijg je via mail een samenvatting van het slaapplan doorgestuurd en gaan we samen aan de slag. Gedurende 2 weken houden jullie dagelijks een digitaal slaaplog bij, waarop jullie dagelijks feedback zullen krijgen en antwoord op al jullie vragen, ook in het weekend! 

Een persoonlijk traject is mogelijk vanaf de leeftijd van 4 maanden tot en met de leeftijd van 4 jaar. Geen enkel slaapprobleem is te complex, Snuggles & Dreams heeft reeds met meer dan 1000 gezinnen rechtstreeks samengewerkt richting meer slaap en rust voor het hele gezin. Zit je nog met vragen? Check even de FAQ  pagina, of stuur ons gerust een mailtje via het contactformulier.

Persoonlijk traject

  • Een gepersonaliseerd slaapplan voor jouw kind, gebaseerd op jullie vooraf ingevulde vragenlijst en wensen.
  • 1 video consultatie aan de start waarin de vragenlijst wordt overlopen en er een plan van aanpak wordt opgesteld waar jullie zich helemaal goed bij voelen.
  • 2 weken persoonlijke begeleiding met dagelijkse feedback over het online slaaplog van jouw kind en antwoord op al jouw vragen.
  • 1 video consultatie op het einde van het traject waarin je zal worden klaargestoomd voor de komende maanden zodat alles "on track" blijft.
  • Bij afronding krijg je nog een slaapgids opgestuurd uit de volgende leeftijdscategorie.
  • Een persoonlijk traject start en eindigt steeds op een vrijdag.

475 euro incl. BTW

tevreden gezinnen

ChristaMama van Jip
9 maanden
Lees verder
We zijn de afgelopen twee weken met Nathalie aan de slag gegaan. Het was even spannend maar de duidelijke uitleg en feedback heeft ons enorm geholpen! Onze zoon Jip (net 9mnd) sliep binnen drie nachten door en krijgt sindsdien ook geen nachtvoedingen meer. Hij slaapt nu letterlijk binnen een minuut nadat hij in zijn bedje is gelegd. Het heeft weinig tranen gekost en een enorm blij/uitgerust gezin opgeleverd.
EvelineMama van Auguste
15 maanden
Lees verder
Na een jaar lang niet doorslapen hebben we de hulp van Nathalie ingeroepen. Na een heel duidelijk plan, enkele aanpassingen in ons schema, goede raad en dagelijkse ondersteuning van Nathalie sliep ons zoontje na 3-4 dagen superflink door en sindsdien elke nacht!!! Heerlijk! Wij voelen ons alvast herboren! En ons zoontje heeft een supergoede nachtrust! Echt een aanrader om met Nathalie samen te werken!
JokeMama van Finn
2,5 jaar
Lees verder
Als mama van een huilbaby, schrik je niet meteen van wat slapeloze nachten. Maar als die baby dan plots een peuterpuber is die naar school moet, heeft iedereen zijn slaap echt wel nodig. Samen met Nathalie gingen we de strijd aan. Ja het was echt strijden! Maar het plan was duidelijk en we hielden ons er aan. Van klaarwakker om 4u naar slapen tot 6u30. Fantastisch niet? Velen dank Nathalie!
Previous
Next