Quiz

Breken de slapeloze nachten je op? Gun je jouw baby (én jouw gezin!) een goed ritme voor overdag? Ben je de bedtijdstruggles meer dan beu? Doe de quiz om te ontdekken welke slaapcoachmethode het beste aansluit bij jullie slaapproblemen. Ik sta heel graag voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden. Tegen welke slaapproblemen loopt jouw kindje aan?
0%

Leeftijd kind

Dutjes

Nachten

Grootste challenge

Waar slaapt je kind?

Welk statement past bij jou?

Wat klinkt er het meest zoals jou?

Quiz
Slaapgidsen/online cursussen
Werk zelfstandig aan de slaap van je kind, vind hierin alle relevante en leeftijdsgebonden informatie rond slapen, eten, routines, etc.
Losse consultatie
Loopt het slapen niet elke dag even vlot, maar is er reeds een basis waarop kan worden verdergebouwd? Dan is een telefonische consultatie of mailconsultatie interessant om verder te bouwen aan die basis en jouw kind in een goed ritme te krijgen.
Persoonlijk traject
Het lijkt erop dat je het spoor bijster bent rond de slaap van je oogappel, een persoonlijk traject zal jou helpen om jouw kind in een goed leeftijdsgebonden ritme te krijgen met doorslapen als doel (met eventueel nog nachtvoedingen indien je baby jonger is dan 9 maanden). Wij helpen je hier graag mee verder!
Nog niet klaar voor verandering
Er zijn enkele elementen die aantonen dat je misschien nog niet helemaal klaar bent om veranderingen in de slaappatronen van je kind te realiseren. Ik raad je aan om alvast aan de slag te gaan met een slaapgids om meer informatie te krijgen over hoe slaap bij jouw kind juist werkt. Wil je vervolgens echt graag werken aan jouw kind te leren doorslapen? Contacteer me dan!

Vul jouw gegevens in