Slapen

Hieronder vind je ons aanbod terug, wij helpen je graag verder aan meer slaap voor het hele gezin. 
Liefs,
#teamsnuggles
Nathalie, Florence, Cassandra,
Raphaëlla en Quirina 
Wil je ons graag leren kennen? Klik hier.
team snuggles & dreams

1:1 traject

Je wenst graag te werken aan de slaap van jouw kindje maar je hebt geen idee hoe eraan te beginnen. Dan kan een persoonlijk traject voor jou de oplossing zijn.

Tijdens een traject van 3 of 14 dagen word je begeleid door een ervaren slaapcoach en krijg je een slaapplan volledig op maat van jouw levensstijl en het temperament van jouw kindje. Samen met je slaapcoach leer je jouw kind terug graag slapen en leer je eindelijk terug genieten van het ouderschap.

Videoconsult

Tijdens een live consult kan je al je vragen stellen aan een ervaren coach. Je krijgt persoonlijk advies om nadien zelfstandig aan de slag te gaan om jouw kindje(s) beter te laten slapen!

Heb je nood aan advies rond slaaptraining, routine, nachtvoedingen of losse vragen en heb je echt nood aan dat persoonlijk contact met een slaapcoach? Dan is een videoconsult the way to go.

Mailconsult

Dankzij een slaaplog van 2-3 dagen kan een  slaapcoach precies weten welke tips je nodig hebt om de slaapproblemen aan te pakken.

Heb je een vroege vogel of eerder nood aan advies over de dutjesovergang, routine of bijsturing? Boek vandaag je afspraak en we helpen je graag verder!

Zelf aan de slag

Ga zelfstandig aan de slag met de slaap van je oogappel via onze gidsen & videocursussen

Slaapquiz

Twijfel je over welk van onze diensten voor jou geschikt zou zijn? Doe de quiz!