Webinars

Nathalie Schittekatte, gecertifieerd kinderslaapcoach, zal jullie wegwijs maken in waarom jullie met een vroege vogel zitten en belangrijker nog, wat je hieraan kan doen. Volgende topics worden behandeld: oorzaken, slaapomgeving, routines rond dutjes & wakkertijden, voeding, slaaptraining, valkuilen, voorbeelden en Q&A.

Belangrijke informatie

  • Bestemd voor baby’s, peuters en kleuters tussen de 6 maanden en 4 jaar oud die dagelijks of regelmatig wakker worden voor 6u ’s ochtends en reeds zelfstandig in slaap kunnen vallen.
  • Het webinar is live te volgen. Op het einde van het webinar zal er een Q&A gehouden worden. Maximaal 1 vraag per gezin dat deelneemt, meer indien er nog tijd over is. Het webinar duurt ongeveer 1uur.
  • Na afloop van het webinar krijg je de opgenomen video van het webinar per mail toegestuurd.
  • Je kan het webinar via je computer of je telefoon volgen. Het platform is “EZtalks”. Via je persoonlijke toegangscode kan je het webinar via je browser of via de app, die je gratis kan downloaden, volgen.
  • Op de betaalpagina kan je met PayPal betalen.
  • Indien je geen PayPal account hebt , is betalen via overschrijving mogelijk. Mail hiervoor naar info@snugglesanddreams.com.
  • Er zijn maar 25 plekjes per webinar te bemachtigen.

Reviews

Aude
Lees verder
To the point, goed opgebouwd en zeer interessante uiteenzetting, waarbij ik veel punten genoteerd heb waarmee ik ofwel nu onmiddellijk aan de slag kan ofwel later indien het probleem zich zou voordoen. Een meerwaarde voor zowel het kind als de ouder. Groetjes, Aude
Gaëlle
Lees verder
Gisteren een interessante webbinar gevolgd van Nathalie, zeker de moeite waard om naar te kijken! Nathalie heeft een duidelijke uitleg ondersteund met een powerpointpresentatie! Nadien was er nog mogelijkheid om een vraag te stellen. TOP Nathalie! Gaëlle
R. Weidema
Lees verder
De tips die tijdens de webinar gegeven werden waren erg fijn, duidelijk en zijn goed op te volgen. Na het webinar ben je echt gemotiveerd om met alle gegeven tips aan de slag te gaan. De opstart van de webinar was helaas wel erg rommelig. De Q&A verliep dankzij een slecht functionerende chat app helaas niet soepel. Desondanks deed Nathalie erg haar best om zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Wat de inhoud betreft is de webinar zeker aan te raden! - R. Weidema
Previous
Next
Sluit Menu
×

Winkelmand

Something is wrong.
Instagram token error.