Webinar baby's 6-18 maanden

Nathalie Schittekatte, gecertifieerd kinderslaapcoach, zal jullie wegwijs maken in het slaapgedrag van baby’s en hoe je jouw baby gezonde slaapgewoontes kan aanleren. Volgende topics worden behandeld: slaapcyclus, slaapassociaties, slaapschuld, routines, wakkertijden, voorbereiding tot slaapcoaching, methodes, toepassing, valkuilen en Q&A.

Het webinar is geschikt voor mensen die graag les krijgen en vragen willen stellen. De informatie is beknopter dan wat er in de slaapgidsen staat, anders zou het webinar te lang duren. Je krijgt wel de essentiële informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan met het slaapgedrag van je baby.  Ook indien je de slaapgids al hebt, kan het webinar een handige aanvulling zijn.

Belangrijke informatie

  • Bestemd voor baby’s tussen de 6-18 maanden oud (je mag met een jongere baby aansluiten, de informatie is dan handig naar de toekomst toe)
  • Geeft je alle tools om te weten hoe je je kindje kan leren doorslapen
  • Het webinar is live te volgen. Op het einde van het webinar zal er een Q&A gehouden worden. Maximaal 1 vraag per gezin dat deelneemt. Het webinar duurt ongeveer 1,5u.
  • Na afloop van het webinar krijg je de opgenomen video van het webinar per mail toegestuurd + de 2 uitgelegde slaaptrainingsmethodes. De presentatie zelf wordt niet doorgestuurd.
  • Je kan het webinar via je computer of je telefoon volgen. Het platform is “EZtalks”. Via je persoonlijke toegangscode kan je het webinar via je browser of via de app, die je gratis kan downloaden, volgen.
  • Op de betaalpagina kan je met PayPal betalen.
  • Indien je geen PayPal account hebt , is betalen via overschrijving mogelijk. Mail hiervoor naar info@snugglesanddreams.com.
  • Er zijn maar 20 plekjes per webinar te bemachtigen

Reviews

Aude
Lees verder
To the point, goed opgebouwd en zeer interessante uiteenzetting, waarbij ik veel punten genoteerd heb waarmee ik ofwel nu onmiddellijk aan de slag kan ofwel later indien het probleem zich zou voordoen. Een meerwaarde voor zowel het kind als de ouder.
Gaëlle
Lees verder
Gisteren een interessante webbinar gevolgd van Nathalie, zeker de moeite waard om naar te kijken! Nathalie heeft een duidelijke uitleg ondersteund met een powerpointpresentatie! Nadien was er nog mogelijkheid om een vraag te stellen. TOP Nathalie! Gaëlle
Charlotte
Lees verder
Mooie uiteenzetting, duidelijke uitleg, fijne Q&A, je voelt duidelijk dat Nathalie haar vak heel goed kent. Was heel interessant!
Previous
Next