Partners

Hieronder kan je de partners terugvinden waar Snuggles & Dreams graag mee samenwerkt met als doel om meer slaap en oplaadmomentjes te creëeren voor alle gezinnen.

Minini.be

Minimi.be

Online platform dat heel wat tips bundelt voor (aanstaande) ouders. 

Bedtijdritueel

Nachtpas

Reviews

LindyMama van Néla (6 maanden)
Lire plus
Afgelopen twee weken hulp gehad van Nathalie. Ons dochtertje van 6 maand, kon niet (meer) zelf in slaap vallen, werd hierdoor vaak na een cyclus wakker en was in de avond urenlang onrustig. Na 3 loodzware dagen, waarbij ik zonder Nathalie al gestopt was, ging er een wereld voor ons open. Ze kan inmiddels uitstekend zelf in slaap vallen, slaapt hierdoor veel langer en rustiger!👍🏼 Thanks!
GlynisMama van Sem (11 maanden)
Lire plus
Na 11 maanden gebroken nachten voor ons zoontje, maar ook voor mama en papa, slaapt hij door het volgen van Nathalie haar slaapplan door op nacht 1 en mama en papa vanaf nacht 3. Door een paar aanpassingen in de hoeveelheid slaap/ timing en voeding was dit dus de truc. Zelf had dit nooit gelukt. Ik heb meerdere dagen gedacht, waarom ik hier niet eerder aan begonnen was en als er ooit een nieuw kindje bijkomt, ga ik dit ook zeker vroeger doen. Ons zoontje eet nu ook veel meer en gevarieerd en je ziet ook dat zijn ontwikkeling zich veel sneller voortzet. DANK U!
ElleMama van Vigo (6 maanden)
Lire plus
Na 6 maanden gigantisch slaaptekort. Elk uur, soms elk half uur eruit (op een enkele nacht na) hebben we Nathalie ingeschakeld. Ik ging er nuchter in, maar wat een verschillen zijn er inmiddels! Na een aantal dagen hadden we een superstrak ritme, Vigo weet wanneer hij naar bed gaat, wanneer hij eten krijgt en is zoveel gezelliger en vooral uitgeruster! Het vroege wakker worden wordt nog aan gewerkt, maar we hebben er vertrouwen in dat ons dit gaat lukken. Ze heeft ons goed begeleid, ingehaakt op situaties en ons het vertrouwen gegeven dat we het goed deden! Ik zou het iedereen aanraden! Thanks Nathalie, je hebt ons leven veranderd! 😘
AnastasiaMama van Max (10 maanden)
Lire plus
Nathalie is onze reddende engel geweest! Max (ons zoontje) sliep slecht 's nachts (werd vaak 5-6 keer per nacht wakker) en weigerde te drinken uit een papfles waardoor wij verplicht waren zijn melk in te dikken en met de lepel te geven. Na 2 dagen waren de nachten van Max véél beter en begon hij ook beter te drinken uit zijn fles. Nu slaapt hij 's nachts door en drinkt hij met veel plezier 's morgens en 's avonds zijn papflessen bijna helemaal op! Super bedankt voor je geweldige hulp en advies !