Baby (4 - 12 maanden)

De slaappatronen van jouw baby gaan zich steeds meer ontwikkelen en slechte slapers kunnen hier echt hun intrede gaan maken. Elk uur 1 à 2 keer eruit is helaas geen uitzondering in deze leeftijdscategorie, maar het is erg slopend voor iedereen. Het aantal dutjes verandert, de lengte van de wakkertijden wordt langer, de vaste voeding komt om het hoekje kijken en misschien zijn er meer prikkels en indrukken (door bijvoorbeeld de opvang) die de kleine moet verwerken. Al deze factoren kunnen invloed hebben op de slaap van jouw kindje. Heb je een slechte slaper in huis? Dan sta ik heel graag voor je klaar om je te verlossen van de gebroken nachten. Er zijn drie mogelijkheden die ik je kan aanbieden, kies je de gewenste optie die aansluit bij jouw gezinssituatie? Ik ondersteun je heel graag in deze fase!

Ik kies voor:

Slaapcoaching

Vanaf 9 maanden

Katoen Baby
 • Een compleet én gepersonaliseerd slaapplan voor jouw kind, gebaseerd op jullie vooraf ingevulde vragenlijst en wensen.
 • 1 telefonisch gesprek op de startdatum waarbij we het gepersonaliseerde slaapplan en al jouw vragen bespreken, zodat je een vliegende start mag ervaren.
 • 10 dagen persoonlijke begeleiding met dagelijkse feedback over het online slaaplog van jouw kind, inclusief beantwoorden van eventuele vragen en algemene ondersteuning richting het behalen van de vooropgestelde doelstellingen.
 • 1 telefonische consultatie op het einde van onze samenwerking waarin je zal worden klaargestoomd voor de komende maanden zodat alles "on track" blijft.
 • Inclusief de slaapgids 9-18 maanden twv 45€.
 • 400 euro
Zijde Baby
 • Een compleet én gepersonaliseerd slaapplan voor jouw kind, gebaseerd op jullie vooraf ingevulde vragenlijst en wensen.
 • 1 telefonisch gesprek op de startdatum waarbij we het gepersonaliseerde slaapplan en al jouw vragen bespreken, zodat je een vliegende start mag ervaren.
 • 15 dagen persoonlijke begeleiding met dagelijkse feedback over het online slaaplog van jouw kind, inclusief beantwoorden van eventuele vragen en algemene ondersteuning richting het behalen van de vooropgestelde doelstellingen.
 • 1 telefonische consultatie op het einde van onze samenwerking waarin je zal worden klaargestoomd voor de komende maanden zodat alles "on track" blijft.
 • Inclusief de slaapgids 4-8 maanden OF 9-18 maanden, naar keuze twv 45€.
 • 475 euro

Reviews

LindyMama van Néla (6 maanden)
Lire plus
Afgelopen twee weken hulp gehad van Nathalie. Ons dochtertje van 6 maand, kon niet (meer) zelf in slaap vallen, werd hierdoor vaak na een cyclus wakker en was in de avond urenlang onrustig. Na 3 loodzware dagen, waarbij ik zonder Nathalie al gestopt was, ging er een wereld voor ons open. Ze kan inmiddels uitstekend zelf in slaap vallen, slaapt hierdoor veel langer en rustiger!👍🏼 Thanks!
GlynisMama van Sem (11 maanden)
Lire plus
Na 11 maanden gebroken nachten voor ons zoontje, maar ook voor mama en papa, slaapt hij door het volgen van Nathalie haar slaapplan door op nacht 1 en mama en papa vanaf nacht 3. Door een paar aanpassingen in de hoeveelheid slaap/ timing en voeding was dit dus de truc. Zelf had dit nooit gelukt. Ik heb meerdere dagen gedacht, waarom ik hier niet eerder aan begonnen was en als er ooit een nieuw kindje bijkomt, ga ik dit ook zeker vroeger doen. Ons zoontje eet nu ook veel meer en gevarieerd en je ziet ook dat zijn ontwikkeling zich veel sneller voortzet. DANK U!
ElleMama van Vigo (6 maanden)
Lire plus
Na 6 maanden gigantisch slaaptekort. Elk uur, soms elk half uur eruit (op een enkele nacht na) hebben we Nathalie ingeschakeld. Ik ging er nuchter in, maar wat een verschillen zijn er inmiddels! Na een aantal dagen hadden we een superstrak ritme, Vigo weet wanneer hij naar bed gaat, wanneer hij eten krijgt en is zoveel gezelliger en vooral uitgeruster! Het vroege wakker worden wordt nog aan gewerkt, maar we hebben er vertrouwen in dat ons dit gaat lukken. Ze heeft ons goed begeleid, ingehaakt op situaties en ons het vertrouwen gegeven dat we het goed deden! Ik zou het iedereen aanraden! Thanks Nathalie, je hebt ons leven veranderd! 😘
AnastasiaMama van Max (10 maanden)
Lire plus
Nathalie is onze reddende engel geweest! Max (ons zoontje) sliep slecht 's nachts (werd vaak 5-6 keer per nacht wakker) en weigerde te drinken uit een papfles waardoor wij verplicht waren zijn melk in te dikken en met de lepel te geven. Na 2 dagen waren de nachten van Max véél beter en begon hij ook beter te drinken uit zijn fles. Nu slaapt hij 's nachts door en drinkt hij met veel plezier 's morgens en 's avonds zijn papflessen bijna helemaal op! Super bedankt voor je geweldige hulp en advies !