Download hier je gratis voorbeeldroutine

Gratis voorbeeldroutine

Als ervaren slaapcoach ben ik overtuigd van de meerwaarde van een goede routine. De juiste routine creëert structuur en voorspelbaarheid voor jou en je kindje waardoor jullie samen meer van het ouderschap kunnen genieten.

Wil je graag weten hoeveel dutjes ik aanraad voor je kindje? Ben je benieuwd wanneer je kindje moet eten of drinken? Vraag je je af wanneer je je kindje het beste in bed legt voor de nacht?

Ik vertel het jou heel graag in deze gratis download voor baby’s en peuters vanaf 4 maanden.

Veel leesplezier!

Weet je graag wat de meest geschikte routine is voor jouw kindje ouder dan 4 maanden?

Geef dan je naam, e-mailadres en (toekomstige) geboortedatum van je kind(eren) in en daarna word je rechtstreeks geleid naar het gratis ebook.

Slechts na een paar kleine aanpassingen in de routine van onze 7 maanden oude baby zijn zijn dutjes nu beter afgebakend en zijn nachten ook beter!
– Mama Kayleigh

Bij Snuggles & Dreams is het onze missie om ouders te helpen aan meer oplaad- en genotsmomenten met het hele gezin. Heb je een slechte slaper in huis, loopt het eten moeilijk, zit je met vragen rond opvoeding of zindelijkheid of wil je aan de slag met babygebaren? We’ve got you covered!

Geen enkel slaap-, voeding- of opvoedprobleem is ons onbekend en wij helpen jou hier graag mee verder. Samen met mijn dynamisch team engageer ik mij dagelijks om ouders meer plezier te laten beleven in het ouderschap. Zo hielpen we sinds onze oprichting in 2019 al meer dan 50 000 gezinnen en gaven heel wat van deze tevreden ouders mooie reviews via de website, Facebook of Google.

Eens sparren met een ervaren coach, zelf aan de slag met onze tips of liever intensieve begeleiding? Het kan allemaal!

Liefs,
#teamsnuggles

PS: Volg je ons al op Instagram voor meer gratis slaaptips?

team snuggles & dreams

Zoek je een duwtje in de rug of iets dat je op de juiste weg zeg dan is dit het ideale instrument.

Mama Leen

Zeer tevreden! Een goede houvast na het hebben van een goede basisslaap. Bedankt Natalie!

Mama Anneleen

Echt een aanrader als je graag structuur en voorspelbaarheid aan de dagen van je baby wil geven.

Mama Kim

Weet je graag wat de meest geschikte routine is voor jouw kindje?

Geef dan je naam, e-mailadres en (toekomstige) geboortedatum van je kind(eren) in en daarna word je rechtstreeks geleid naar het gratis ebook.