Slaapcursus peuters

Met de videocursus peuters ga je zelfstandig aan de slag met de slaap van je peuter aan de hand van de tips & tricks van slaapcoach Nathalie Schittekatte, auteur van het boek "Slaap, baby, slaap".

Getest en goedgekeurd door +1000 ouders

Is dit herkenbaar?

Deze ouders gingen je voor:

Slaapcursus peuters

69,00

Videocursus peuters Snuggles & Dreams

Wat kan je verwachten?

Wat zit er in de cursus?

slaapgids peuters en voorbeeldroutinegids

2 slaapgidsen twv €60

Slaapgids peuters & slaapgids voorbeeldroutines

presentatie peuters

Begeleidende video's

To the point informatie, aanvullend op de slaapgidsen.

Extra "Wat als?" video's

Verschillende "Wat als" scenario's om de slaap van je oogappel on track te houden.

Facebook Community snuggles & dreams

Facebook community

Een fijne community waarin je terecht kan voor vragen en steun + met meer dan 7 uur aan opgenomen Q&A's.

Deze ouders gingen je voor:

Hallo!

Mijn naam is Nathalie Schittekatte, oprichtster van Snuggles & Dreams, kinderslaapcoach, zindelijkheidscoach én babygebarencoach. Ik leer jou graag hoe je jouw peuter gezonde slaapgewoontes kan aanleren.

Je kent mij van:

Veelgestelde vragen

In de videocursussen zitten de gidsen ook in, maar deze werden aangevuld met video’s en andere content zoals checklists. Daarnaast krijg je ook toegang tot de besloten Facebook groep waarin je ook meer dan 7 uur aan opgenomen Q&A’s vindt.

Neen, vanaf de slaapgids 4-9 maanden/online cursus 0-9 maanden is het de bedoeling dat je met 1 slaapgids/cursus je kind een goed dag- en nachtritme aanleert. Informatie rond slaapregressies op latere leeftijd kan je op de blog terugvinden. Het kan echter wel handig zijn zijn je slaapgids aan te vullen met de routinegids, zo heb je steeds alle info rond wakkertijden en dutjesovergangen bij de hand. In de videocursus zit de routinegids reeds inbegrepen!

De slaapgidsen en videocursussen op basis van leeftijd geven informatie over alles wat betreft slaap en routine, je kan hier dus ook mee aan de slag voor de dutjes.

Absoluut. De gidsen en cursussen van Snuggles & Dreams dragen responsief ouderschap hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt aan gezonde slaapgewoontes, wat zowel ouder als kind ten goede komt. In deze blog lees je meer over slaapcoach versus hechting.

Neen, in de cursus staan verschillende methodes uitgelegd waaruit je kan kiezen in functie van je eigen persoonlijkheid, maar ook in functie van het temperament van je kind. 1 van de methodes is de gecontroleerde huilmethode, maar wij gebruiken hiervan een milde vorm.

1 op 1 begeleiding is niet inbegrepen in de cursus. Je kan wel met vragen terecht in de Facebook groep waarin je ook meer dan 7 uur aan opgenomen Q&A’s vindt. Voor verdere begeleiding kan je echter wel steeds beroep doen op een losse consultatie. 

Ouders die momenteel het bed delen met hun kind en dit graag wensen te blijven doen, zullen minder gebaat zijn met onze slaapgidsen/videocursussen. Ze zullen wel helpen om een goed ritme te vinden, maar ik kan niet garanderen dat je kind zal leren beter te slapen in het ouderlijk bed. De kamer blijven delen met een eigen ledikantje voor de baby, kan uiteraard wel.

Je toegang is onbeperkt geldig. 

Er wordt standaard geen factuur uitgestuurd aangezien onze cursussen bestemd zijn voor B2C gebruik. Heb je toch een factuur nodig? Mail dan even naar info@snugglesanddreams.com en dan bezorgen we je graag een factuur.

Gaan we samen aan de slag?

Videocursus peuters Snuggles & Dreams

69,00

Laat een review achter:

14 avis pour Videocursus peuters

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Videocursus peuters”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site est protégé par reCAPTCHA et la Politique de confidentialité, ainsi que les Conditions de service Google s’appliquent.