"SLAAP, BABY, SLAAP"

Nathalie Schittekatte, oprichtster van Snuggles & Dreams, publiceerde in november 2020 haar eerste boek, “slaap, baby, slaap”. “Slaap is alles” vat heel goed de filosofie van Nathalie Schittekatte samen. Ze begeleidde al vele honderden baby’s -en hun ouders- om goed te slapen en is ervan overtuigd dat een goede voorbereiding heel wat problemen kan voorkomen. In “slaap, baby, slaap”, keert ze daarom terug naar de basis en toont ze je hoe je je baby van bij het begin gezonde slaapgewoontes kunt meegeven. Het boek krijgt laaiende reviews en zit ondertussen al aan zijn vijfde druk.

tevreden lezers

Heel erg goed boek. Zou je naar mijn gevoel standaard mee naar huis moeten krijgen van het ziekenhuis, zeker bij een eerste kindje. Alles heel erg duidelijk uitgelegd en je kan makkelijk meteen bij het hoofdstuk inspringen dat voor jou van toepassing is. Ons zoontje sliep snachts al heel erg goed, maar was overdag heel moeilijk in slaap te krijgen. Ik had echt het gevoel dat ik iets miste. Met dit boek werd het meteen duidelijk en hebben we de dag erna meteen een heel andere routine kunnen aanmeten en sinds dan gaat het gewoon heel erg goed! Echt een aanrader.
Dit boek heeft ons zo veel geholpen. Wij zijn begonnen met slaaptraining voor ons zoontje van 4 maand. Wij begonnen eraan met een bang hart en dachten ‘dit gaat nooit lukken’. Maar…. Na 2 dagen hadden wij meteen resultaat! Zijn nachten die rampzalig waren, zijn nu hemels! Hij slaapt nu gewoon door van 19u tot 7u ‘s morgens met nog 1 nachtvoeding. Ervoor werd hij telkens huilend wakker om de 2 à 3 uur en moest ik hem ook telkens inslaap wiegen en wegleggen. Nu valt hij zelfstandig inslaap zonder probleem, zowel voor zijn dutjes als ‘s nachts. Ik raad iedereen dit boek aan! Ik kan Nathalie niet genoeg bedanken voor alle tips die erin staan.
Dit boek heeft mij enorm geholpen. Ik wist totaal geen raad met mijn baby die steeds maar huilde en dutjes weigerde. Al het goedbedoelde raad en advies van de mensen om me heen hielpen niet. Dit boek is duidelijk wat je kan en mag verwachten van je baby. Dit geeft enorm veel rust. Een aanrader!
Previous
Next