Slaapcursus 4 - 9 maanden

Ontdek al mijn tips & tricks om jouw baby goed te leren slapen.

Het doel is om jouw baby
gezonde slaapgewoontes aan te leren vanaf 4 maanden.

Gaan we samen aan de slag?

De perfecte partner ...

Hallo, ik ben Nathalie Schittekatte, ondernemer, gecertificeerd slaapcoach sinds 2019 en auteur van de besteseller “Slaap, baby, slaap” waarvan er al meer dan 12 000 exemplaren zijn verkocht.

Als mama van een ex-slechte slaper, weet ik wat het is om gebroken nachten en slechte dutjes te hebben. Mijn oudste dochter deed alleen maar hazenslaapjes en werd nog steeds om de 2u wakker ‘s nachts toen ze 6 maanden oud was. We voelden ons gebroken als ouders!

In Canada ontdekte ik de wondere wereld van slaaptraining en ging aan de slag. Wat een verademing! Dit smaakte meteen naar meer waarna ik mijn carrièrepad omgooide om aan de slag te kunnen als kinderslaapcoach.

Al snel bleek dit een gat in de markt en Snuggles & Dreams groeide als kool. Intussen werd ik ook mama van een tweede dochter en pluk ik dagelijks de vruchten van haar als jonge baby reeds gezonde slaapgewoonten te hebben aangeleerd. 

Nathalie Schittekatte kinderslaapcoach
baby lacht

Gezonde slaapgewoontes ... ?

Kortom, heb wil je graag de juiste handvatten ter beschikking hebben om je baby gezonde slaapgewoontes aan te leren?

Deze ouders gingen je voor ...

” Gun jezelf en je gezin meer slaap “

Wat bied ik je aan?

Optie 1: Slaapgids 4-9 maanden

Optie 2: cursus 4 - 9 maanden

Wat zit er in de videocursus?

Slaapgids 4-9 maanden Snuggles & Dreams

Slaapgids 4-9 maanden twv €49

Slaapgids voor newborns, slaapgids 4-9 maanden & de gids voorbeeldroutines

presentatie 9-18 maanden

Begeleidende video's

To the point informatie, aanvullend op de slaapgidsen

wat als video

Extra "wat als?" video's

Verschillende "Wat als" scenario's om de slaap van je oogappel on track te houden.

Facebook Community snuggles & dreams

Facebook community

Een fijne community waarin je terecht kan voor vragen en steun + met meer dan 7 uur aan opgenomen Q&A's.

Marktleider sinds 2019
0
verkochte cursussen 0-9 maanden
+ 0
Klanttevredenheid
+ 0 %

Enkele tevreden ouders ...

D0FA6ACA AB04 4BF3 A1EA F1DAB17F4DCB 1 105 c
B133D446 34D2 4706 853B 25B9B866A754 1 201 a
69EAEFE6 5C8C 43BF B8D0 5DB30F6B6536 1 105 c

Productaanbod

*** Vaakst gekozen ***

Veelgestelde vragen

In de cursus zit de gids inbegrepen, aangevuld met video’s en andere content zoals extra video’s met tips, extra Q&A’s en toegang tot de Facebook groep . 

Zowel de gids als de cursus zijn geschikt vanaf de gecorrigeerde leeftijd van 15 weken.

Nee, eens je baby in een goed dag- en nachtritme zit, kan je nadien verder. Wat wel een fijne aanvulling kan zijn, is de voorbeeldroutinegids zodat je up to date blijft wat betreft de routine van je groeiende baby.

Absoluut. De gidsen en cursussen van Snuggles & Dreams dragen responsief ouderschap hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt aan gezonde slaapgewoontes, wat zowel ouder als kind ten goede komt. In deze blog lees je meer over slaapcoach versus hechting.

Nee, in de cursus staan verschillende methodes uitgelegd waaruit je kan kiezen in functie van je eigen persoonlijkheid, maar ook in functie van het temperament van je kind. 1 van de methodes is de gecontroleerde huilmethode, maar wij gebruiken hiervan een milde vorm.

Ouders die momenteel het bed delen met hun kind en dit graag wensen te blijven doen, zullen minder gebaat zijn met onze slaapgidsen/videocursussen. Ze zullen wel helpen om een goed ritme te vinden, maar ik kan niet garanderen dat je kind zal leren beter te slapen in het ouderlijk bed. De kamer blijven delen met een eigen ledikantje voor je kind, kan uiteraard wel.

Ja, het doel in deze leeftijdscategorie is werken aan doorslapen zonder nachtvoedingen vanaf de leeftijd van 6 maanden. We werken hier stap voor stap naar toe. 

Ja, er zitten ook voorbeeldroutines in de gids en cursus, telkens 2 per leeftijdscategorie.

Absoluut! Ik raad aan om tweelingen dezelfde routine te laten volgen, ze mogen ook samen blijven slapen in dezelfde kamer tijdens de slaaptraining. Onze cursussen op basis van leeftijd zullen je kunnen helpen een goed dag-en nachtritme te vinden. 

Het is heel normaal dat je tijdens slaaptraining met vragen komt te zitten. Hier helpen wij je graag mee verder met een mailconsultatie of videoconsultatie. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie en kunnen we gericht advies geven. 

1 op 1 begeleiding is niet inbegrepen in de videocursus. Je kan wel met vragen terecht in de Facebook groep waarin je ook meer dan 7 uur aan opgenomen Q&A’s vindt. Voor verdere begeleiding kan je echter wel steeds beroep doen op een losse consultatie. 

Individueel advies zit niet inbegrepen in de aankoop van deze gids, maar is wel mogelijk via een losse consultatie.

Je toegang is onbeperkt geldig.

Op deze pagina vind je hierover meer informatie terug rond wat je dan best kan doen.

Er wordt standaard geen factuur uitgestuurd aangezien onze cursussen bestemd zijn voor B2C gebruik. Heb je toch een factuur nodig? Mail dan even naar info@snugglesanddreams.com en dan bezorgen we je graag een factuur.

Ik vind het bijzonder fijn om gezinnen te helpen aan meer slaap en ik vind het dan ook heel leuk om de succesverhalen te horen. Een review kan steeds nagelaten worden onderaan de webpagina van de slaapcursus. Dat doet me steeds erg veel plezier! Dankjewel alvast!

Gaan we samen aan de slag?

Meer reviews of review achterlaten?

reviews