Opvoedgidsen

Naast slaapgidsen die al jaar en dag enorm populair zijn bij Snuggles & Dreams, is er nu ook een opvoedingsgids verkrijgbaar. Je krijgt hierin alle informatie die je nodig hebt om met de juiste handvatten aan de slag te gaan met de opvoeding van je kind. Klik op de gids voor meer informatie!

AANBOD

TEVREDEN GEZINNEN

FAQ

Je zal met het lezen van deze gids, heel wat informatie meekrijgen, alsook veel tips & tricks. Dit zal zeker nuttig zijn in de dagelijkse opvoedingssituaties. Indien je toch nog met een specifieke vraag zit, kan ik een consult of traject aanraden.

In de gids wordt er uitgelegd welke en waarom straffen (zoals in de hoek zetten) niet zal helpen of juist het tegenovergestelde effect zal hebben. Er wordt vooral gekeken naar het geven van gepaste consequenties op gedrag. Want uiteraard hebben kinderen ook grenzen nodig.

Omtrent het thema belonen wordt ook zeker stilgestaan. Dit als hoe we ‘juist’ kunnen belonen.

Wij zien belonen als een extra leuke activiteit die je met je kind kan doen. Wat extra qualitytime zoals een gezellige boswandeling maken, samen Cupcakes maken etc.

Elke ouder moet zeker doen, waar die zich het beste en het meest comfortabel bij voelt. 

Mijn doel met het uitbrengen van deze gids is niet vertellen ‘hoe het moet’, maar wel om mijn kennis en ervaringen te delen en zo ouders te helpen, te inspireren, tips en tricks te geven, zodat er een aangename opvoedingssituatie kan worden gecreëerd voor het hele gezin.

De verschillende ontwikkelingsfases van baby tot 6 jaar worden in de gids aangehaald. Nadien zullen de tips & tricks vooral van toepassing zijn vanaf +1 jaar. Het kan zeker nuttig zijn om de gids tijdig aan te schaffen, voordat zich bepaalde moeilijkheden stellen of bepaalde leeftijdsgebonden fases zich voordoen. Op die manier kan je tijdig anticiperen.

Ja, daar hebben we bewust voor gekozen. Zo zijn wij in de mogelijkheid de Q&A aan te vullen op termijn.

Je krijgt onbeperkt toegang en je kan steeds de laatste versie downloaden.

Ja, deze gids wordt bezorgd tijdens het traject, zodat jullie ook hiermee al aan de slag kunnen.