Slapen: kinderen 5-12 jaar

Heeft je kind het moeilijk met alleen slapen? Moet je steeds bij hem blijven totdat hij slaapt? Belandt je kind elke nacht weer in jullie bed? Heb je het gevoel al alles geprobeerd te hebben? Wat het slaapprobleem juist is waar jullie voor staan, wij kunnen helpen en dit zonder enige vorm van oordeel. Geloof ons, wij hebben alles al gezien! En belangrijker nog, wij kunnen helpen.

De oorzaak van het moeilijk slapen is vaak complex. Daarom bieden we voor kinderen van 5 tot 12 jaar een traject op maat aan waarbij onze gecertificeerde kinderslaapcoach Florence een plan op maat maakt voor meer slaap en rust voor het hele gezin.

Liefs,
#teamsnuggles

Persoonlijk traject 5-12 jaar

449 € voor 5 gesprekken

  • Opstartgesprek waarin de hulpvraag duidelijk wordt en er een plan van aanpak wordt besproken
  • Persoonlijk slaapplan op maat van de hulpvraag
  • 4 vervolggesprekken waarin de tijd wordt genomen om te evalueren en bij te sturen waar nodig
  • De vervolggesprekken vinden plaats op jouw tempo binnen een periode van 3 maanden

Boek je traject

tevreden gezinnen

Olivia
Lees verder
Zeer fijne ervaring met Florence! Er werd echt geluisterd naar onze noden en vandaaruit werd er dan ook gewerkt aan een plan. Een plan waar wij ons echt konden vinden in onze opvoedingsstijl. Er was een positieve, niet met de vinger wijzende, aanpak vanuit Florence en er werd kort op de bal gespeeld zodat wij meteen met de tips aan de slag konden gaan.
Virginie
Lees verder
Super blij en positieve ervaring van het persoonlijk traject! Florence stond altijd klaar als ik vragen had en was heel duidelijk met hoe wij het beter konden aanpakken.
Shani
Lees verder
Wij hadden een zeer positieve ervaring met Snuggles & Dreams. Wat we zeer fijn vonden was dat Florence ook zelf voorstander is voor de zachte aanpak. Dit stelde ons meteen op ons gemak en wij hadden direct een goed gevoel.
Previous
Volgende

Florence Kerckhove

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en #topcollega

Hi! Ik ben Florence! Mama van 2 kleine meisjes, slaapcoach en verantwoordelijke in een kinderdagverblijf. Onder het motto “sleep is life”, is het mijn missie om ouders van jonge kindjes weer te laten leven. Graag begeleid ik jullie naar meer slaap aan de hand van een methode die bij je opvoedingsstijl past. Daarnaast proberen we een routine te vinden die niet alleen haalbaar is thuis, maar ook in de opvang en bij de rest van jullie “village”.

FAQ PERSOONLIJK TRAJECT

Aan deze leeftijd slepen slaapproblemen doorgaans al langer aan en is er een grondigere aanpak nodig om de slaapproblemen voorgoed op te lossen. Jouw kind heeft behoefte aan gezonde slaapgewoontes en ik help je graag om jou dit aan je kind aan te leren om een liefdevolle manier.

Wanneer je hebt besloten om te willen samenwerken met mij, zal je een vragenlijst ontvangen over je kind. Deze vragenlijst helpt bij om een goede analyse te maken van de gezinssituatie. 

Vervolgens vindt ons eerste gesprek plaats waarin we samen een plan van aanpak bespreken. Ik geloof niet in een one size fits all– aanpak als het gaat om slaaptraining.

Vervolgens gaan we verschillende weken tot maanden met elkaar aan de slag. Er vinden verschillende opvolggesprekken plaats die we op jullie tempo zullen inplannen. 

Absoluut! En in tegenstelling tot de meeste andere slaapcoaches, rekenen wij hiervoor geen supplement aan. 

We spreken samen af wanneer we van start gaan tijdens onze eerste consultatie.

Nee, jullie dagdagelijkse routine mag gewoon verder gezet worden. 

In dat geval kan er steeds een opvolgconsult plaatsvinden zodat ik jullie weer kan voorzien van nieuwe handvatten om back on track te geraken.

Ja, onze gesprekken gaan via video of telefoon door. Ik kom dus niet te plaatse. Dit is een heel efficiënte manier van werken, we hebben er bewust voor gekozen om vanaf het begin zo te werken.