Mailconsult

Een mailconsult raden wij aan wanneer je reeds vooruitgang hebt geboekt dankzij bijvoorbeeld een slaapgids of consult, maar je nog wat extra vragen hebt of ergens tegenaan loopt. Een mailconsult is ook handig voor enkele losse vragen.

Volg de stappen via onderstaande planningstool om een mailconsult in te plannen. Het uur is louter indicatief, je zal binnen de 2 werkdagen na je geboekte timeslot een antwoord ontvangen via mail. Er zal je gevraagd worden om een slaaplog van je kind te uploaden, je kan hier een voorbeeld terugvinden. Copy-paste dit voorbeeld in een Word bestand en vul dit in voor jullie situatie gedurende een 3-tal dagen en vermeld hierbij jouw vragen. Je kan deze informatie later nog toevoegen aan je afspraak.

Voor het bedrag van €60 heb je recht op 30 minuten mailkrediet. Het aantal minuten dat we aan jullie log en vragen hebben gezeten, zal dan in mindering worden gebracht van dit krediet. De resterende minuten (indien van toepassing), dien je binnen de 2 weken in te zetten.

Wij kijken er alvast naar uit jullie te mogen helpen!

Boek je consult

tevreden gezinnen