Over Nathalie

Aangenaam kennis te maken, ik ben Nathalie Schittekatte en ik ben gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach. Met veel plezier en passie werk ik met mijn onderneming Snuggles & Dreams aan de toekomstdromen van jonge gezinnen. Ik help hen heel graag van de slapeloze nachten af, want die breken je echt op! Met Snuggles & Dreams is het mijn missie om ouders en kinderen weer te laten genieten van (nacht)rust. Samen maken we van slaapproblemen verleden tijd en ik ondersteun je heel graag in dit proces. Ik heb Snuggles & Dreams opgericht om nog meer gezinnen te kunnen versterken met mijn kennis en expertise als slaapcoach.

Zelf weet ik hoe fijn het is om uitgerust wakker te worden, zodat je er met alle aandacht, energie en liefde voor jouw kindje kunt zijn. Ik ben trotse mama van mijn lieve peuter Noélie en ik geniet met volle teugen van de tijd die we met elkaar mogen doorbrengen. Ik ben getrouwd met Philippe en samen met een Engelse Cocker Spaniel die luistert naar de naam Nelson, wonen we in Canada. Ik kom uit België, maar ik ben samen met mijn gezin in maart 2018 naar Canada verhuisd. Voordat ik gecertificeerd kinderslaapcoach werd, werkte ik in uiteenlopende recruitmentfuncties en heb ik mijn Master in Communicatie & Management behaald.

We waren op. Er moest iets veranderen

Waarom ik gecertificeerd slaapcoach ben geworden? Het was eigenlijk mijn dochter die mij in deze richting heeft geduwd. Noélie had als baby slaapproblemen en daardoor waren de oplaadmomenten voor ons als kersverse ouders zeldzaam. Ik had het gevoel dat ik alleen maar aan het voeden en wandelen  was om haar in slaap te krijgen en ik moest er ontelbaar vaak uit in de nacht. Elke nacht. Ik was doodop en ik voelde mij ontzettend slecht in die periode, waardoor ik niet meer kon genieten van het moederschap. Toen Noélie 6 maanden oud was, besloot ik dat er echt iets moest veranderen. Alleen al voor onze lichamelijk en mentale gesteldheid was dit een must, want we waren op. Ik begon mijn eigen zoektocht naar mogelijkheden om je baby beter te laten slapen.

We werden eindelijk de ouders die we graag wilden zijn!

Helaas wist ik in die periode niet van een slaapconsultent of kinderslaapcoach af die ons juist zo goed kon helpen met de slaapproblemen van onze baby. Gelukkig heb ik veel plezier ervaren aan mijn eigen zoektocht naar het oplossen van de slaapproblemen die Noélie had, waardoor zij veranderde in een goede slaper. Het effect van een goede nachtrust was zo groot dat we de impact amper onder woorden konden brengen! Eindelijk konden we genieten, opladen, ontspannen en propvol liefde, energie en aandacht onze dagen vullen. We werden de ouders die we heel graag voor Noélie wilden zijn. Je weet pas wat je mist, als het er niet is. Slaap wordt vaak onderschat, maar het is essentieel voor het laten functioneren van het gezin.

Een persoonlijke aanpak voor de beste oplossing

De gevolgen van een slecht slapende baby, dreumes of peuter hebben veel invloed op iedereen in de familie. Ik weet hoe zwaar en intens deze periode voor mij was, daarom wil ik heel graag een positief verschil creëren voor andere gezinnen met slapeloze nachten.

Inmiddels ben ik gecertificeerd kinderslaapcoach met mijn diploma ‘Baby Sleep Consultant’ op zak. Ik heb tijdens mijn studie genoten van alle informatie, inspiratie, inzichten, tips en baanbrekende onderzoeken rondom (veilig) slapen, voeding, reflux, slaapproblemen en de ontwikkelingen van baby’s, dreumesen en peuters. Om mijn klanten een holistische benadering te kunnen bieden blijf ik mij verdiepen in de slaapontwikkelingen en denk ik heel graag persoonlijk mee om tot de beste oplossing te komen met nachtrust voor het hele gezin als eindresultaat.

Droom niet langer van slaap, maar geniet van slaap vol mooie dromen!

Heb jij last van slapeloze nachten doordat jouw baby slaapproblemen heeft? Of heb je al een tijdje een slechte slaper in huis waardoor je amper meer functioneert? Ben je het spoor bijster wat betreft goede slaapgewoontes of ben je de bedtijd worstelingen meer dan beu? Ik help je met veel liefde, plezier en persoonlijke aandacht voor jouw gezin. Je hebt lang genoeg geworsteld en je verdient de rust en ruimte om op te laden. Ik versterk je graag zodat jouw gezin weer kan genieten van nachtrust. Neem vandaag nog contact met mij op, er is geen nacht meer te verliezen!

Reviews

CharlotteMama van Jerome (14 maanden)
Lees verder
Dankzij Nathalie slaapt ons zoontje van 15 maanden eindelijk door, heeft hij geen moeite meer met inslapen en wordt hij niet meer te vroeg wakker. Dit allemaal op een rustige manier zonder te veel huilen. Het was heel erg fijn samenwerken met haar; de communicatie verliep zeer vlot, ze gaf goede feedback en was heel begripvol. Een geweldige aanrader!
CharlotteMama van Amandine-Elise (6 maanden)
Lees verder
Dankzij Nathalie slaapt onze dochter veel beter. Ze heeft eindelijk een goed dag-/nacht-ritme en dit met een "slapeloze"-baby waarvan ik nooit had gedroomd dat ze zou zou kunnen slapen. Van een baby die geen dutjes wou doen hebben we nu vaste dutjes, waardoor ze tussen haar dutjes door veel vrolijker is! Nathalie haar tips zijn gewoonweg fantastisch 😘
EvelineMama van Auguste (15 maanden)
Lees verder
Na een jaar lang niet doorslapen hebben we de hulp van Nathalie ingeroepen. Na een heel duidelijk plan, enkele aanpassingen in ons schema, goede raad en dagelijkse ondersteuning van Nathalie sliep ons zoontje na 3-4 dagen superflink door en sindsdien elke nacht!!! Heerlijk! Wij voelen ons alvast herboren! En ons zoontje heeft een supergoede nachtrust! Echt een aanrader om met Nathalie samen te werken!