Slaapgidsen

De gebroken nachten zorgen voor een intensieve periode. Er zijn zoveel boeken over slapen en baby’s, maar de hoeveelheid informatie is overweldigend en je wilt graag de tips meteen kunnen toepassen. Zoek je ook een beknopte, op leeftijd gebaseerde slaapgids die je exact zegt in welke situatie je wat dient te doen? Wil je handige Q&A’s lezen en herkenbare situaties ontvangen met vooral een praktische methode voor jouw gezinssituatie? Dan is een slaapgids écht iets voor jou. Dankzij deze e-books kan je zelfstandig aan de slag om gezonde slaapgewoontes aan te leren en om een goede (nacht)rust te creëren voor jouw kind én het gezin. Wil je weten wat de juiste bedtijd is voor jouw peuter, hoeveel dutjes een baby moet hebben of hoe je nachtvoedingen afbouwt? Je leest het allemaal in mijn slaapgidsen! Veel lees- en slaapplezier!

Reviews

Onze kleine Ellie van 9 maanden slaapt al 3 nachten van 19:30 to 7:30 in haar eigen bedje, waar ze zelf in slaap valt na enkele minuutjes. Jouw gids was het duwtje in de rug aan het zelfvertrouwen dat we nodig hadden. Heel hard dankjewel!
We zijn nu bijna een week bezig met behulp van je gids en geloof het of niet! We hebben pas 1 slechte nacht gehad! Ze slaapt door van 7 tot 6! Dankjewel!
Ons zoontje van 6 maanden slaapt al enkele dagen het klokje rond dankzij de slaapgids! En dit zonder veel traantjes. Dit hadden we nooit durven dromen. Wat een leuke en duidelijke gids, dankjewel!