Telefonisch consult

Jouw baby slaapt perfect het klokje rond, maar zijn de dutjes elke dag weer een strijd? Of verlopen de dutjes soepel en wil het doorslapen maar niet lukken? Spookt jouw peuter al weken rond of komt jouw kleuter oneindig vaak per nacht uit zijn bed, terwijl hij een prima slaper was? Tijdens een telefonische afspraak zit ik klaar om al jouw vragen te beantwoorden om jullie slaapsituatie te bevorderen. Binnenkort genieten jullie weer van welverdiende (nacht)rust. Ik geef heel graag advies op maat tijdens ons telefonische consult van 45 minuten voor de prijs van 75€. De voorgestelde tijdstippen zijn in BE/NL tijdzone. Ik bel jullie op het afgesproken tijdstip op het door jullie opgegeven nummer via Whatsapp of Facetime audio. 

Opmerking: Enkel mogelijk vanaf de leeftijd van 4 maanden. Indien je zowel overdag als ‘s nachts worstelt en je kindje niet zelfstandig in zijn eigen bedje in slaap kan vallen, is een telefonische consultatie waarschijnlijk niet voldoende en zal je meer baat hebben bij een persoonlijk slaapplan. Ik denk graag met je mee welke methode én oplossing het beste bij jouw gezin past. Stuur je een berichtje via het contactformulier? Ik sta heel graag voor je klaar. Dank je wel voor jouw vertrouwen!

TIJDELIJK HELAAS GEEN BESCHIKBAARHEDEN, MAILCONSULTATIES WEL MOGELIJK.

Laden...

Reviews

EvaMama van Julie (12 maanden)
Lees verder
Omdat er een wachtlijst was voor een begeleiding en we toch meteen verder aan de slag wilden, boekte ik een call van 45 minuten, waarbij ik heel veel uitleg kreeg en al mijn vragen mocht stellen. We zijn nu 11 dagen verder en ons leven is serieus veranderd: we hebben nu een eenjarig meisje dat naar bed gaat zonder enig protest, flink doorslaapt en vrolijk wakker wordt. We weten nu waar we aan toe zijn en iedereen krijgt voldoende rust. Een wereld van verschil! Wij zijn Nathalie ontzettend dankbaar en kunnen haar diensten alleen maar aanraden!
AnneMama van Noah (10 maanden)
Lees verder
Na een maand durf ik het eindelijk te geloven, onze zoon slaapt door! Van een kindje dat in slaap moest worden gewiegd, overdag amper sliep en snachts meerdere keren wakker was en dan bij ons in bed belanden en na 5 uur ook niet meer sliep. Dankzij de vroege vogel gids en een telefonisch consult slaapt onze zoon perfect. Zodra wij hem in zijn bedje leggen slaapt hij binnen 5 min! Ik kan niet wachten tot dat de volgende gids uitkomt zodat we met zijn leeftijd kunnen meegroeien hoeveel slaap hij nog nodig heeft.
CharlotteMama van César (9 maanden)
Lees verder
Dankzij Nathalie haar gouden tips slaapt onze César na 9 maanden DOOR! De eerste maanden had ons ventje veel last van kraampjes en reflux. Veel onderbroken nachten, huilen, buik op buik slapen.. je volgt je moederinstinct en je blijft gaan.. maar naarmate de tijd vorderde zaten wij te wachten op toch eens een blokje slaap van 4 u.. 5 u..? Die blokjes waren zo uitzonderlijk. César zijn nachten werden gekenmerkt door om de 2 u wakker worden, papjes drinken, in slaap wiegen, wenen, krijsen, terwijl hij overdag de vrolijkheid zelve is! De laatste weken stond hij ‘s nachts uren recht in zijn bedje en was niets goed.. ontroostbaar. De dag dat hij 9 maanden werd, op 1 oktober, heb ik een call geboekt omdat wij met onze handen in het haar zaten... César was moe en wij ook :-). Nu 10 dagen later, met toepassing van Nathalie haar tips, slaapt hij al 3 nachten 11 u AAN 1 STUK door. Elke ochtend worden wij verbaasd en vooral uitgerust(!) wakker. Dank u Nathalie! ❤️